Твоята количка е празна!

Опитай

Матрак Фреш Прима

Photo
Video

Октаспринг пружини - патентована технология на матраци Дормео!

Октаспринг® пружините са проектирани като медена пита, която поддържа естественото движение на тялото. Всяка пружина на матрак Фреш Прима Октаспринг® се движи самостоятелно. Това подсигурява възможността за по-малко напрежение и индивидуална персонализирана адаптивност. Октаспринг® пружините са 6 пъти по-дишащи от блок пяната, което означава, че повърхността на матрак с Октапсринг® е 6 пъти по-свежа и суха.

Височина на матрака - 18см

 • 15 години гаранция
 • 60 дни тест период
 • 0% лихва
 • Безплатна доставка

 

Матрак Фреш Прима
От 499,90 лв. Нагоре от
Безплатна Доставка
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 56
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Техническа информация
Бърз преглед

Октаспринг пружини - патентована технология на матраци Дормео!

Октаспринг® пружините са проектирани като медена пита, която поддържа естественото движение на тялото. Всяка пружина на матрак Фреш Прима Октаспринг® се движи самостоятелно. Това подсигурява възможността за по-малко напрежение и индивидуална персонализирана адаптивност. Октаспринг® пружините са 6 пъти по-дишащи от блок пяната, което означава, че повърхността на матрак с Октапсринг® е 6 пъти по-свежа и суха.

Височина на матрака - 18см

 • 15 години гаранция
 • 60 дни тест период
 • 0% лихва
 • Безплатна доставка

 

Виж повече
Детайли за продукта

Дормео Матрак Фреш Прима – Продукт на годината 2017 г.

„Продукт на годината“ е първата и най-голяма световна награда за иновации в продуктите и услугите. Тя е гласувана изцяло от потребителите в резултат на национално представително проучване, което Nielsen Bulgaria осъществява за нашия пазар.

Матракът Дормео Фреш Прима стана победител в категория „Матраци“ за 2017 г. според проучване на Nielsen Bulgaria сред 2000 потребители.

Всички матраци Дормео - с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Октаспринг® технология от 21-ви век ​при матраците - само от Дормео!

Висококачествен матрак с 3 зони на комфорт, оказващ най-добрата подкрепа, с удобна височина на ядрото. В мекото покритие на матрака има 2 сантиметра мемори пяна, която перфектно се адаптира към формите на тялото.

 • Балансирана твърдост на матрака с точкова адаптивност, което позволява перфектно да се оформи по контурите на тялото
 • 3 зони на комфорт за оптимална опора на различните зони на тялото
 • Октаспринг® технология и отворената клетъчна структура предоставят отлична проветривост и осигуряват свеж и чист матрак 
 • Калъфът е импрегниран с Клийн Ефект® Силвър защита, която осигурява защитапротив: бактерии, прах и миризми
 • Антибактериален и антиалергичен матрак, подходящ за хора, които имат алергии или астма.
 • 60-дневен тестови период
 • 15 години гаранция, 0 лв. доставка.
 • Възможност за изплащане на вноски с0% лихва
 • Калъф с 4 дръжки, който може да се сваля и да се пере
 • Вакуумно пакетиран
 • 18 см височина

Подходящата твърдост, съчетана с перфектната свежест

Комбинация от материали, оказващи подходящата подкрепа на гърба –позволяващи на тялото ти да диша – спиш сред приятна свежест. Двата слоя пяна Екосел® осигуряват отличен комфорт по време на сън, адаптират се напълно по формите на тялото. Спечелилите редица награди пружини Октаспринг, адаптиращи се към движенията на тялото, съставляват основата на матрака. Пяната Екосел® и пружините Октаспринг® съставят уникална система на проветривост, поддържайки свеж матрака ти през цялата нощ. Благодарение на уникалната структура няма пренасяне на движенията по площта на матрака. Максималното тегло на потребителя е до 140 килограма.

Матрак Фреш Прима
Победител в категория „Матраци“ според проучване на Nielsen Bulgaria сред 2000 потребители.

Антибактериален и антиалергичен матрак с изпиращ се калъф

Слоят мемори пяна, пришит в покритието на матрака, се адаптира перфектно към формите на тялото. Освен това, осигурява и безупречна хигиена. В меката памучна материя са втъкани сребърни фибри, третирани със защитата CleanEffect® Силвър. Тя перфектно те предпазва от бактерии, акари и не позволява задържането на неприятни миризми. Лесно можеш да отстраниш калъфа и да го изпереш винаги, когато е необходимо.

60 дни тест период и 15 години удължена гаранция

Предлагаме ти 60-дневен тестови период. Вземи матрака вкъщи, опитай го и ако не ти хареса, можеш да го върнеш, без да обясняваш защо. Матракът Дормео Фреш Прима има удължена, 15-годишна гаранция: това са 5.470 сутрини, когато се будиш и се чувстваш напълно готов за приключенията, които ще ти поднесе денят.

Матракът е изработен от висококачествени материали, комбинирани, за да създадат идеалното място за сън:

 1. Покритието е импрегнирано със сребърни фибри и третирано със защита CleanEffect® Силвър за оптимална свежест и антибактериална защита.
 2. Технология Октаспринг® с 3D адаптивност–Пружините Октаспринг се движат триизмерно; по този начин матракът е достатъчно твърд, но и гъвкав за твоя оптимален комфорт.
 3. Слоят от 2 сантиметра мемори пяна перфектно се адаптира към тялото, осигурявайки приятна опора
 4. Пяна Екосел® за отличен комфорт и подкрепа на тялото.
 5. Матракът има 4 странични дръжки за лесно повдигане и пренасяне – поставя се без затруднения в рамката на леглото.
Конструкция на Матрак Фреш Прима

Матракът Дормео Фреш Прима се препоръчва за всеки, който:

 • Търси матрак, оказващ оптимална опора на тялото,
 • Търси ергономичен матрак, оказващ най-добрата поддръжка на гърба, гръбнака, главата, врата и крайниците,
 • Търси антибактериален матрак, с отлична защита от акари за хора, страдащи от астма или алергии,
 • Удобен матрак с отлична антибактериална защита, особено подходящ за подрастващи ,

4 лесни стъпки да разопаковаш матрака

 • Разрежи външната опаковка

  Внимателно разрежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш пластмасовата опаковка вътре в матрака. Не използвай нож.

 • Развий вакуумно опакования матрак върху леглото си

  Развий вакуумно опакования матрак върху леглото си.

 • Внимателно разрежи пластмасовия плик

  Внимателно разрежи пластмасовия плик по ръбовете и наблюдавай как матракът веднага започва да се надува. Отстрани пластмасовата опаковка.

 • Остави матрака да се надува 6 часа

  Остави матрака да се надува 6 часа.

Техническа информация
Mattress product material Ecocell®, Memory foam, Octaspring/ Foam springs
Антибактериално покритие Да
Височина 18 см
Гаранция 15 години
Зони на ядрото 3
Линия Dormeo Виталити
Мемори Пяна Да
Миещ се капак Да
Покритие Fabric: 96% полиестер, 3% cotton, 1% cotton (silver coated fibers)
Програма Dormeo спане
Твърдост средно
Ядро Пружини от Пяна - Октаспринг® и Ecocell® Пяна

Клиентско мнение 10 Оценка(и)

4,95

32 Ревю(та)

1-10 of 32

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Златка Карамитева

www.dormeo.bg

31.07.2017

Супер
Дормео Матрак Фреш Прима ми харесва най-вече с това, че е създаден с грижа за хората. Мечтая да бъде мой, защото бих искала истинска почивка след уморителен ден и зареждане с енергия за следващия.

Ирина

www.dormeo.bg

31.07.2017

Матрак Фреш Прима за здрави и щастливи хора
Според популярна поговорка "Денят се познава от сутринта", а утрото е добро след приятен и спокоен сън, какъвто осигуряват матраците ДОРМЕО. Като лекар и майка на две деца, ежедневието ми е доста напрегнато, затова се стремя към пълноценна почивка и здравословен сън, когато имам възможност. Матракът Фреш Прима ме впечатли с балансираната си твърдост, която създава комфорт и необходимата опора на тялото, както и със своята антибактериална и антиалергична защита. Представям си как аз и семейството ми заспиваме на Матрак Фреш Прима, за да се събуждаме всеки ден щастливи и отпочинали. Щастливите хора са усмихнати, усмивката краси човека, а красотата ще спаси света!

mimi1979

www.dormeo.bg

28.07.2017

Фреш Прима най-добрия подарък за най-обичаните хора
Мечтая си за матрак Фреш Прима, защото искам детето ми да спи на най-добрия матрак, който ще му осигури качествен и пълноценен сън за да се събужда с възстановени сили и да посреща с усмивка предизвикателствата на деня. Преди повече от 30 години, когато аз съм била на неговата възраст, не е имало такива качествени матраци , в резултат на което в по-късна възраст се усещат последиците от това- неправилна стойка, плексит, схващания в кръста, затова сега когато правим детска стая на 6 годишното ми дете искам да се погрижа за неговото здраве в бъдеще, като му осигуря най- подходящия матрак -Матрак Фреш Прима. След като неколкократно прочетох характеристиките на матраци ДОРМЕО, стигнах до извода , че това е правилния избор за едно подрастващо дете, защото при него е постигнат идеалният баланс между мекота и твърдост. Уникалните Октаспринг пружини осигуряват необходимата твърдост (което е добре от ортопедична гледна точка),но и гъвкавост за максимален комфорт и пълен релакс. Двата слоя пяна Екосел и слоя мемоари пяна допринасят за абсолютния комфорт по време на сън, така че с такъв матрак детето ми ще спи непробудно, а на сутринта ще е отпочинало и заредено с енергия за предизвикателствата в училище. Друго нещо , което много ми харесва във Фреш Прима е, че покритието му третирано с CleanEffect Силвър, което го прави антибактериален и защитен от така вредните акари, предизвикващи асма и алергии. Освен това свалящия се калъф е едно практично решение, което позволява при необходимост да бъде изпран. И не на последно място дишащите Октаспринг пружини осигуряват най-свежата и суха повърхност на матрака за още по-пълен комфорт!
Ще бъда много-щастлива да подаря на детето си това бижу на Дормео,- Матрак Фреш Прима (неслучайно избран за продукт на 2017г )ида му осигуря сладки и вълшебни сънища и дни изпълнени с усмивки!

Денислав Петков

www.dormeo.bg

27.07.2017

Матрак Фреш Прима
Харесвам Дормео!
Ползвам матрак Дормео от 21,06,2010 г. и съм много доволен от него.
В момента ходя на две работи и някой път ми се налага да спя по три-четири часа.
Мечтая си за най-добрия продукт на Дормео...Матрак Фреш Прима,защото искам и при малкото време за почивка и сън да се чувствам отпочинал,да се събуждам без главоболие и болки в гърба.Мисля, че този матрак ще ми даде нужното удобство,комфорт и щастие !!!!!

Нети

www.dormeo.bg

26.07.2017

Матрак мечта
Мечтая за този уникален матрак, който е "продукт на годината",тъй като ми е необходим за новата ми спалня и най-вече заради болките в гърба!Знам,че ще ми донесе пълен комфорт и щастие!!!

sofince

www.dormeo.bg

24.07.2017

Страхотен
Искам този матрак защото Това е един страхотен матрак за всеки един дом.Аз ценя моя сън и удобството по време на сън е много мажно да мен и моето тяло.Със съня си релаксирвам и ще се радвам да се отдам на релакс върху тази нова иновация на Дормео.

EmilEkaterina

www.dormeo.bg

22.07.2017

Страхотен
Страхотен и достижим,чудесно допълнение за грижата за здравето ни.

Росен

www.dormeo.bg

20.07.2017

Качествен продукти с добра технология и отлична изработка
Това е един иновативен и много удобен матрак.С технологията си 3D адаптивно ст спомага за удобна твърдост и нагаждане към тялото,което пък е предпоставка за дълбок и релси рак сън.Бих искал да го притежавам,тъй като имам проблеми с кръста и гърба и точно този матрак ще ми помогне да спя дълбоко и да не чувствам болки .Мечтая за това удобство и удоволствие с надежда,че някой ден ще го притежавам

Деси

www.dormeo.bg

20.07.2017

Мечта
Матрака го нямаме за съжаление,но съм го виждала и останах очарована.....от мекота,комфорт и качество.Направи ми впечатление Технологията Октасприн,също така,че е антибактериален и антиалергичен матрак, как пяната се оформя по формите на тялото-уникално.
Матрака е една мечта за мен, като майка на две дечица.
Мечта да се сгуша в мекота и комфорт,да бъда отпочинала и заредена с нови сили в това забързано и изтощтително ежадневие.
Мечтите понякога стават реалност-дано.....

Късмет

www.dormeo.bg

20.07.2017

Прекрасен продукт
Матракът не го притежавам.Но ако го имах почивката ми ще е приятна,съня ми спокоен,а утрото - е сигурно няма да ми се става от леглото.Това би бил любимия ми продукт.

1-10 of 32

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ