Твоята количка е празна!

Опитай

Политика на поверителност

Нашата политика за поверителност накратко

  • Никога, без Ваше съгласие няма да използваме неправомерно вашата лична информация.
  • Никога, без Ваше съгласие няма да предадем вашите данни за контакт или личната ви информация на трети страни, освен ако това не се изисква от закона.
  • Никога няма да ви изпращаме нежелани съобщения по електронната поща, за които не сте се абонирали, с изключение на важни съобщения за вашата покупка.
  • По всяко време ще имате възможност бързо и лесно да прекратите абонамента си за получаване на електронни съобщения от нас.

Нашата политика за поверителност подробно

Изявление за политиката за поверителност на Студио Модерна

Защитата на личните данни на нашите потребители е важна грижа за нашата компания.
Всички дейности на Студио Модерна в Интернет са в съответствие с европейските нормативни актове (Директива 95/46/ЕС, 2002/58/ЕС на ЕС и Договорни конвенции ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) и нормативните актове на държавите в Централна и Източна Европа. Политиката за поверителност определя как да се отнасяме с информацията, която Студио Модерна събира от вас при посещенията ви в този сайт.

Събиране и обработка на лични данни

Личните данни са информация, която служи за вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес. Студио Модерна не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато поръчвате продукти или се абонирате за информационни бюлетини.

Използване и съхраняване на личните данни

Студио Модерна може да използва личните ви данни за: целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация, за обща комуникация с вас или при осъществяване на продажба от разстояние на продукт предлаган от Студио Модерна България ЕООД. Служителите на Студио Модерна са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Свобода на избора

Вие контролирате информацията, която предоставяте на Студио Модерна. Ако обаче изберете да не споделите тази информация със Студио Модерна, имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта. Потребителите, които са решили да прекратят абонамента си за информационния бюлетин, могат да престанат да получават тези съобщения, като ни пишат на unsubscribe@studio-moderna.com

Отказ от получаване на СМС съобщения

Можете да заявите своя отказ от получаването на търговски съобщения до Студио Модерна България включително и чрез безплатно обаждане на тел. 080013773. Ако изберете форма на отказ чрез СМС, заплащате според вашия тарифен план.

Автоматично записвана информация

Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на Студио Модерна, автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (използван Интернет браузър, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници). Тази информация се използва, за да преценим доколко е привлекателен нашият сайт и да подобрим съдържанието и функционалността му. Вашите данни не се обработват повече, нито се предават на трети страни.

'Бисквитки'

'Бисквитките' (cookies) са малки файлове, които се съхраняват временно на вашия твърд (hard) диск и позволяват на сайта ни да разпознае компютъра ви следващия път, когато посетите Интернет страницата на Студио Модерна. Студио Модерна използва 'бисквитки' единствено, за да събира информация относно ползването на нашия сайт.

Сигурност

Студио Модерна отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.

Непълнолетни лица

Студио Модерна съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на Студио Модерна без разрешението на своите родители или настойници. Студио Модерна никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни без разрешение.

Връзки към други Интернет сайтове

Това изявление за защитата на поверителността се отнася за сайта www.studio-moderna.com , която се разработва от Студио Модерна и всички негови дъщерни дружества в Централна и Източна Европа. Под-страниците в този сайт могат да съдържат връзки към други доставчици във или извън Студио Модерна, които не прилагат изявлението за защита на поверителността. Когато напускате сайта на Студио Модерна, моля, потърсете и прочетете изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

Уведомление за промени

Всички промени на нашата политика за защита на личните данни ще бъдат оповестявани в изявлението за поверителност, на главната страница и на други места, каквито сметнем за подходящи.

Предоставените от Вас лични данни ще бъдат използвани от „Студио Модерна - България“ ЕООД за  осъществяване на персонализирана комуникация с Вас относно продуктите, офертите, събитията на „Студио Модерна - България“ ЕООД чрез SMS, електронна поща, телефон и / или каталог или с всякакви други средства и канали за комуникация с Вас.

 

В случай, че сте дали съгласие за обработване на личните Ви данни от страна на „Студио Модерна - България“ ЕООД, дружеството може, също така да ги използва за провеждането на анкетиране, статистически проучвания, вътрешни фирмени анализи и/или изпращането до Вас на персонализирани рекламни съобщения, базирани на лични данни, предоставени от Вас при предходни поръчки, на основание легитимните интереси на дружеството.

„Студио Модерна - България“ ЕООД ще обработва и съхранява Вашите лични данни докато разполага с Вашето валидно съгласие за това. Можете да оттеглите съгласието си за обработване на личните Ви данни по всяко време, чрез обаждане до „Студио Модерна - България“ ЕООД на тел: 0800 13 773.Оттеглянето на Вашето съгласие не засяга законосъобразността на обработването въз основа на дадено съгласие, преди то да бъде оттеглено.

Можете да изискате от „Студио Модерна – България“  ЕООД достъп до, коригиране или изтриване на личните Ви данни или ограничаване на обработването на личните Ви данни. Имате право на възражение срещу обработването, както и правото да изискате прехвърлянето на личните Ви данни на трето лице – администратор на лични данни. Имате право на жалба до КЗЛД във връзка с обработването личните Ви данни.

„Студио Модерна - България“ ЕООД няма да разкрива Вашите лични данни на трети лица, с изключение на ангажираните от дружеството „обработващи личните данни“, които ще обработват личните Ви данни от името и за сметка на „Студио Модерна - България“ ЕООД (например куриери и др.).

В случай, че не сте предоставили съгласие за обработването на личните Ви данни на „Студио Модерна – България“ ЕООД, то няма да получавате известия, персонализирани оферти и информация относно продуктите, офертите, събитията на „Студио Модерна - България“ ЕООД.

В случай на въпроси или оплаквания, можете да се свържете с нашия служител по защита на данните  на имейл consent.bg@studio-moderna.com или да се консултирате с КЗЛД.

Последна актуализация: септември 2018 г.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ