Твоята количка е празна!

Опитай

Алое Вера протектор за матрак V3

Удължи времето на използване на матрака си с естествения, мек, водонепропусклив протектор. Третирането с Алое Вера освежава материята и я прави мека и приятна на допир. Протекторът се прикрепя с еластични ленти. 

Алое Вера протектор за матрак V3
От 32,90 лв. Нагоре от
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 56
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Удължи времето на използване на матрака си с естествения, мек, водонепропусклив протектор. Третирането с Алое Вера освежава материята и я прави мека и приятна на допир. Протекторът се прикрепя с еластични ленти. 

Виж повече
Детайли за продукта

Осигури оптимална защита за своя матрак

Защити матрака си с Дормео Алое Вера протектор V3, за да е винаги чист и по него да не оставят замърсявания и петна. Дори да се грижим за матрака си и да го поддържаме в добро състояние, е много лесно да го нацапаме. Въпреки че някои матраци имат перящи се калъфи, протекторът на матрака е идеалното решение за осигуряване на допълнителен защитен слой и дълготрайност на ядрото, което не може да се изпира. 

Направен от естествени материали, с грижа за природата

Спазвайки традицията на Дормео, към функционалността на протектора, създадохме и допълнително удобство. Естественият екстракт от Алое Вера е впръскан в протектора, за да увеличи мекотата и създаде приятни усещания, по време на почивка и сън.

Алое Вера възстановява тъканите, правейки ги по-гладки, меки и приятни на допир…създавайки естествена среда за сън.

Естествена регулация на температурата: протекторът е подходящ за всякакви сезони

Меките, вискозни фибри, с висока абсорбираща способност, помагат за добрата регулация на температурата, а ти използваш протектора през цялата година: лятото, зимата, пролетта и есента. Понеже фибрите имат по-голяма абсорбираща способност, те създават суха и здравословна среда за оптимален комфорт по време на сън.

Предимствата на водоустойчивата защита срещу течности и петна

Полиуретановата мембрана осигурява водонепропусклива бариера срещу течности и петна. В същото време, протекторът е проветрив, за да предотврати изпотяването и да оптимизира хигиената ни.

Странични еластични ленти (като за поставяне на чаршаф с ластик)

Протекторът никога няма да се хлъзга или размества, благодарение на еластичните ленти, с които лесно го прикрепяш към краищата на матрака си, като чаршаф с ластик

Изпираш в пералня, за ежедневна употреба

Дормео Алое Вера протектор за матрак V3 се изпира в перална на 60°C – температурата, при която акарите не могат да оцелеят. Можеш да използваш протектора всеки ден – той е идеалното допълнение към всеки матрак. 

Техническа информация
Линия Dormeo Комфорт
Програма Dormeo спане

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

 
1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Quality
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ