• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

Матраци

 • Важен е изборът на матрак.

  Важен е изборът на матрак.

  Замисляли ли сте се колко време прекарвате в леглото? Ще повярвате ли, че отговорът е: приблизително една трета от целия ви живот! Затова е много важно да прекарвате това време, като спите върху удобен и висококачествен матрак

 • Какви са предимствата на матраците Дормео?

  Какви са предимствата на матраците Дормео?

  Дормео ви предлага много повече от матрак: в продължение на 8 години Дормео е синоним за удобен сън, приятен и спокоен начин на живот. Нашата мисия е да подобряваме средата за спане на всеки индивид. Горди сме, че все повече хора спят на матраци Дормео!

 • 5 бързи стъпки за избор на правилния матрак

  5 бързи стъпки за избор на правилния матрак

  Тъй като на пазара има голямо разнообразие от матраци, напълно възможно е да ви е трудно да решите как точно да изберете правилния матрак. Какви са основните критерии, които хората трябва да вземат под внимание, когато избират нов матрак, или когато оценяват качествата на притежавания матрак? За да ви помогнем, изготвихме списък от 5 стъпки, които ще напряват избора ви лесен и забавен.

 • Усещате ли липса на достатъчно енергия сутрин

  Усещате ли липса на достатъчно енергия сутрин

  Решението на този проблем се крие в качествения и пълноценен сън! Спането е част от живота ни, като дишането и храненето. То е съществен фактор при поддържане на здравето ни. Обикновено целият ни ден се проваля, ако не сме се наспали добре, всичките ни задължения ни се струват непосилни, чувстваме се тежки и често си го изкарваме на хората около нас.

 • Мемори пяна: за невероятно усещане по време на сън

  Мемори пяна: за невероятно усещане по време на сън

  Вероятно вече сте чували за Мемори пяната - революционен материал, който, поради изключителните си характеристики, се използва при производството на множество продукти. Вече можем да я открием в обувки, седалки за коли, дори и в бельото, но най-често се употребява в производството на матраци.

 • Кой е моят матрак дормео?

  Кой е моят матрак дормео?

  Ние в Дормео непрекъснато се стремим да ви предложим избор от разнообразни модели матраци, за да отговорим на нуждите на всеки. Може да избирате между 7 различни модела матраци, всеки от които съответства на всички съвременни стандарти в технологиите за сън и притежава допълнителни характеристики, за да отговори на специфичните нужди на всеки индивид.

 • Как да полагате грижи за матрака си?

  Как да полагате грижи за матрака си?

  Също като апартамента, колата и дрехите ни, матраците се нуждаят от специална грижа. Ако забравите за това и не успеете да отделите нужното време и внимание, матракът ви лесно може да изгуби положителните си характеристики. Тогава кой е най-добрият начин да поддържате матрака си? Ето 10 насоки как да се грижите за матрака си.

 • Истини и погрешни схващания за мемори пяната

  Истини и погрешни схващания за мемори пяната

  Без съмнение сте чували за Мемори пяната, вероятно най-вече във връзка с матраците. Ако сте скептични относно характеристиките на Мемори пяната, прочетете някои истинни и погрешни схващания, които се разпространяват относно този иновационен материал. Ще останете изненадани. 8-те характеристики на Мемори пяната, които доведоха до възможността да завладее света и спалните на милиони хора.

 • Как да изберете идеалната среда за спане за детето ви?

  Как да изберете идеалната среда за спане за детето ви?

  Винаги когато взимате решение за правилните мебели и оборудване за спалнята на детето ви, трябва да сте сигурни, че те са надеждни и безопасни за здравето. Предлагаме ви насоки за това как да изберете идеалната среда за спане и аксесоарите за спалнята на вашето дете.

 • Как да изберете защитно покритие за матрака ви?

  Как да изберете защитно покритие за матрака ви?

  Добре подбрания протектор ще спомогне за удължаване на живота на вашия матрак, ще предпази леглото свежо, а то ще ви осигурява комфорт и мекота. Дормео предлага 5 различни протектора, всяко от които има различно предназначение. Изготвихме тези насоки с цел да ви помогнем да изберете правилното покритие за вашите нужди и за възможните здравословни проблеми.

 • Дормео от а до я: речник на не много често използваните изрази

  Дормео от а до я: речник на не много често използваните изрази

  Забелязали ли сте на сайта ни дума или термин, за които не сте сигурни какво точно означават? За по-добро разбиране и съдействие при вземането на решение за покупка, ние сме подготвили речник с някои от не толкова често използваните в ежедневната реч изрази.

 • Как да изберете правилния матрак?

  Как да изберете правилния матрак?

  Когато настъпи моментът да купите нов матрак, бързо установявате, че пазарът е наводнен от огромно разнообразие. Някои матраци са сходни, други са напълно различни. Някои имат пружини, други са направени от латекс, а трети от Мемори пяна. Въпреки всичко това, единственото, което ни интересува, е да получим спокоен, отпускащ и ободряващ сън. За да ви е по-лесно да откриете подходящия за вас матрак, ние изготвихме насоки, които може да използвате при покупката на матраците Дормео. Пригответе се за страхотен сън!

 • Технологиите напредват

  Технологиите напредват

  Технологиите напредват: модерни материали заместват старомодните пружинни матраци

Бюлетин

Най- актуални продукти, отстъпки и акции. Бъди винаги добре информиран!
 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече