• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане
Технологиите напредват

Технологиите напредват

Технологиите напредват: модерни материали заместват старомодните пружинни матраци

Технологиите напредват: модерни материали заместват старомодните пружинни матраци

При традиционните матраци, при които пружините оказват опора само в определени точки, тялото ви не може да отпочине по начина, по който би могло върху матрак, направен от обработена пяна или латекс. Противно на пружинните матраци, тези технологично усъвършенствани материали са в състояние да се адаптират спрямо всяка отделна част на тялото ви. Затова ви позволяват да спите по-дълго и по-дълбоко, без да се въртите, обръщате или сменяте позата си на спане.

Важно е да се защитавате от прахови акари

Традиционният матрак е изкючително гостоприемен за цели колонии от прахови акари, които се хранят с мъртви кожни клетки и са основната причина за проявата на алергии и дихателни проблеми.

Изследванията сочат, че средностатистическият двугодишен традиционен матрак съдържа около два милиона мъртви и живи прахови акари, които образуват невидим облак, винаги когато се обръщате. За разлика от традиционните матраци, праховите акари не могат да се развъждат в матраци, произведени от пяна или латекс.

'

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече