Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

10 филма за идеалната Коледа

Търсиш идеи как да прекараш времето, докато чакаш подаръците си от дядо Коледа на Бъдни вечер? Имаме страхотна идея: сгуши се в топло одеяло и гледай един от десетте най-хубави филма за Коледа.

"Сам вкъщи" & "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк"

Знаеш ли, че тази коледна комедия от 1990 и 1992 с Маколи Кълкин в главната роля, печели повече от 700 000 евро в кината по света? Нищо чудно, защото коледните филми често са микс от сладка комедия, истински коледен дух и важни семейни ценности. Чудесна комедия за всички поколения и великолепен избор за коледната вечер. Прекрасните сцени на потъналия в сняг Ню Йорк от втората част на поредицата ще са с особено значение за вас, особено ако на мястото, където празнувате, още не е валяло…

"Чудото на 34-та улица"

Тази по-дълбокомислена комедия няма да е първият ти избор за коледен филм, но ако искаш да гледаш нещо с по-сериозно послание, "Чудото на 34-та" улица е перфектният избор за теб. Той е вълнуващ и е сериозна интерпретация на вечния въпрос: „Съществува ли наистина дядо Коледа?“ Бонусът е, че можеш да избереш от многото версии на филма. Ние препоръчваме оригинала от 1947 или модерната версия от 1994…

"Наистина любов"

Коледа е празник на любовта –любовта към партньора, към семейството, към приятелите и към твоите деца. Ако вярваш в това, твоят избор за тази Коледа, определено е "Наистина любов". А и очарователният по момчешки Хю Грант е много свежо попълнение за такъв филм, нали?

"Умирай трудно 1 & 2"

       Първите две части на "Умирай трудно" не се съчетават много с идеята за Коледа: те са брутални, изпълнени с насилие и кървави, но действието и на двата се случва на Коледа, а и двата в крайна сметка са за любовта. За онези, които желаят да гледат екшън на Коледа, "Умирай трудно 1 & 2" са най-добрият избор. И разбира се, можеш да ги гледаш един след друг, един малък и приятен коледен маратон….

"Полярният експрес"

За Коледа има страшно много анимирани детски филми, но "Полярният експрес" от 2004 предлага най-магичното изживяване. Това не е типичният коледен филм, защото има и по-тъжни нотки, но определено няма да те остави безразличен. Знаеш ли, че в този филм Том Ханкс се появява в 6 различни роли? Можеш ли да познаеш кои?

"Подарък за Рождество"

Този филм би се харесал повече на мъжете – какво по-добро от това да събереш в едно коледната тема и вечният екшън герой Арнолд Шварценегер? Той играе баща, който непрекъснато е зает с работата си, затова трябва непременно да купи за Коледа подаръка, който разочарованият от него син, единствено иска. За да направи това, героят на Арнолд Шварценегер ще се сблъска с много сложни и комични ситуации. Филмът е забавен екшън, но най-важното – има истинския дух на Коледа, който ще стопли всяко сърце.

"Лошият дядо Коледа"

Ако искаш да гледаш по-различен коледен филм, "Лошият дядо Коледа" е доста шокиращ. Той е вулгарен, неподходящ, без морални послания, и много, много лош, но има и друго значение: коледните чудеса могат да се случат по неочакван начин. Във филма Дядо Коледа пуши, грубиянства и пие, което не е подходящ модел на подражание за деца. Но въпреки, че филмът не е традиционен, той е много забавен.

"Гринч"

За онези, които не знаят, Гринч е ужасно, зеленокожо същество, което мрази Коледа и иска да я отнеме от хората, които я обичат. Филмът от 2000 година с Джим Кери в главната роля е приятна комедия, която по забавен начин критикува оплакващите се от празника, които не харесват снега, украсите, подаръците, хубавото настроение и всички други прекрасни неща, който идват с празничния сезон. 

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ