Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

5 идеи как да се сгрееш през студените зимни нощи

Зимата дойде, навън е адски студено, но ти не се тревожи: имаме няколко отлични идеи как да ти е топло и да се насладиш на приятно прекарано време вечер, заедно с партньора. Научи как да оживиш студените вечери с тези 5 лесни съвета.  

Стопли се на огъня

Кое е най-доброто решение, когато ти е студено? Ами, да си запалиш огън, разбира се. Не препоръчваме да запалиш огън в задния си двор, но ако имаш камина в хола, това е една добра и много романтична идея за зимните нощи.

Нямаш камина? И за това има решение: намери достатъчно свещи, запали ги и ги постави навсякъде в спалнята или друга стая, за да създадеш необходимата атмосфера. Със сигурност свещите няма да повишат температурата, но ще създадат подходящото настроение за двама ви, така че да прекарате вечерта приятно.

Какво ще кажеш за горещ масаж?

Еротичните масажи винаги са били чудесна идея, но не това имаме предвид. Говорим за масаж, който реално ще ви затопли през дългите, студени зимни нощи.

Първо и преди всичко, ще ти трябва бутилка масажно масло. Затвори я хубаво и я постави в тенджера с топла вода. Остави я там за поне пет минути, после тествай температурата на маслото на ръката си дали е приятно топло, без да изгаря. Знаеш каква е следващата стъпка, нали?

Стопли се с гореща баня

Да вземеш топла вана винаги е добра идея, когато навън е студено, но не ти ли става скучно само да лежиш вътре, четейки стари списания? Имаме идея, с която времето, прекарано в банята, определено ще е най-приятното през деня.

Напълни ваната с топла вода и сапунена пяна и после извикай партньора да се присъедини към теб. Когато водата се изстуди, трябва само да долееш още малко топла, за да продължи приятното забавление. Като се замислим, по този начин можете да изчакате да дойде и пролетта.

Секс и гимнастика в едно?

Най-вероятно вече си го опитвал, без да знаеш. Във всеки случай, тази зима е идеалното време да съчетаеш и двете и да станеш експерт в областта. Да, разбрал си, става дума за тренировка и секс в едно.

В основата си, сексът е вид упражнение, но всичко зависи от това как го правиш. Ако само си лежиш и чакаш другият да свърши цялата работа, няма начин как да изгориш достатъчно калории, за да наречеш това упражнение. Но ако си сериозен, дай повече от себе си, поизпоти се и ще ти се отрази по-добре, отколкото обикновена тренировка с велотренажор. Стопли се и изгори малко калории, докато се забавляваш – това е страхотна идея!

Сгуши се в топло одеяло

Когато навън стане студено и тъмно, няма нищо по-приятно от това да се сгушиш под голямо, дебело одеяло, за да се предпазиш от страховития студ. Проблемът е, че може да се почувстваш малко самотен, затова е хубаво да си намериш компания.

Сгуши се под одеялото с любимия си човек и се позабавлявайте заедно. 

 

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ