Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

5 лесни Фън Шуй съвета, с които да „поканите” любовта в живота си

 

Всички са чували за Фън Шуй - китайското изкуство за подреждане на пространството, но не всички вярват в способността му да променя живота ни към по-добро. Ако ви кажем обаче, че съществуват няколко лесни трика, с които можете да „поканите” любовта в дома си, ще се изкушите ли да опитате?

 

Според Каролин Томас, консултант по изкуството на Фън Шуй и автор на книгата „Промени пространството около себе си, промени живота си”, това е напълно възможно. Дори нещо повече. Тя обяснява, че човек понякога несъзнателно отблъсква любовта като не й създава подходящата обстановка, в която да разцъфне.

 

За да разберете дали и при вас е така, вгледайте се в… спалнята си! Ето и 5 насоки, в които да съсредоточите вниманието си, за да повишите нейния любовен потенциал…

 

Нощните шкафчета

Задайте си въпроса дали те отговарят на вашите идеали за връзка? Ако искате да имате такава, значи ви трябват две нощни шкафчета. Искате партньор с характер, подобен на вашия? Тогава те трябва да са еднакви. В случай, че вашите са различни, уверете се, че сте отворени към човек, който ще ви бъде противоположност. А ако искате балансирани отношения, в които цари разбирателство, погрижете се нощните шкафчета да бъдат с еднаква височина и обем.

 

Крайният десен ъгъл, спрямо входната врата на спалнята

Това е пространството, което символизира партньорските ви взаимоотношения. Обърнете внимание какво има в този ъгъл и дали той не е „самотен”! Съветът на Каролин е да сложите снимка на себе си и на своя любим (или мечтан любим) върху нощното шкафче, което се намира от страната на този ъгъл.

 

Предметите-двойки

Ако интуитивно сте поставили такива в спалнята си, значи сте на прав път! Ако ли не, това може да означава, че все още не искате да имате партньор. Или че сега е моментът да започнете да декорирате спалнята си, а индиректно и живота си, с неща, които носят идеята за „двойка”…

 

Уютът

Присъства ли той във вашата спалня? Ако не, имайте предвид, че на любовта трябва да й е удобно, за да се задържи при вас. Затова постарайте се да й създадете уют. Меки възглавници и одеяла, свещи, пера и доза лукс… Необходими са ви неща, които да внасят нежност и топлина в стаята ви.

 

Модели на отношенията

Те могат да присъстват в спалнята ви под различна форма. Снимки, картини, картички, сувенири, книги – всичко, което символизира любовта и партньорските отношения. Уверете се, че тези предмети отговарят на вашите изисквания и очаквания за връзките. 

/* */
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ