Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

5 лесни упражнения, които можете да правите в леглото

 

Има дни, в които ни е толкова мързеливо, че няма сила на света, която да ни изкара от леглото. Няма лошо, всеки има нужда от своите мигове на релакс! Но защо пък да не ги съчетаете и с нещо полезно?

Предлагаме ви 5 прости упражнения, които можете да направите, без да напускате уюта на меките завивки. А и целта им съвсем не е да ви натоварят, а напротив – да ви тонизират и да ви помогнат да заобичате още повече тялото си. А ето ги и тях…

1. Раздвижете главата и раменете!

Подпрете се на дъската на леглото или на няколко възглавници и започнете да раздвижвате раменете и главата си с помощта на кръгови движения. След това хванете главата си с една ръка, изтеглете я назад, а после обратно и надолу. С това упражнение ще отворите гръдния си кош и ще улесните дишането и функцията на сърцето.

2. Раздвижете мускулите на тялото си!

Просто започнете да стягате и отпускате мускулите на корема, бедрата, трицепсите, бицепсите и четириглавия бедрен мускул. Така ще ги подсилите и ще се заредите с енергия.

3. Направете си импровизирана силова тренировка!

Ако леглото ви има метални тръби или табла, за които да се хванете и да се наберете, чудесно! Другият вариант е да използвате тежести, които да вдигате. Благодарение на тези лесни упражнения ще тонизирате мускулите си, а като бонус ще стимулирате стягането им.

4. Направете лицеви опори на стената!

Доста са ефективни и със сигурност са по-лесни за изпълнение от обикновените. Застанете с лице към стената и подпрете длани на нея. Идеята е да са на височината на раменете ви. Вдишайте дълбоко и доближете гърдите си близо до стената, а след това издишайте като междувременно се оттласкате.

5. Тонизирайте тазовото дъно и коремните мускули!

Легнете по гръб със свити колене и крака, поставени на леглото или пода. Започнете да изтегляте опашната кост към петите си, а след това бавно я свийте навътре към срамната кост. Върнете в изходна позиция и изтеглете в обратната посока, така че да почувствате леко разширение в лумбалната област на гръбначния стълб. Първият път може да почувствате напрежение, затова в началото подхождайте по-нежно към себе си, но не спирайте, ще ви се отрази добре! 

/* */
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ