Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Ако спим по корем, ще сънуваме еротични сънища?!

 

Учен от Хонконг, на име Калвин Кай-Чинг Ю, прави много интересно проучване как външните фактори се отразяват върху нашите сънища. В проучването участват 670 човека, предимно жени. Те описват подробно своите сънища, уточнявайки какви емоции са имали през деня, както и каква е позата, в която са заспали. Резултатите са доста любопитни, особено един от тях. Излиза, че ако спим по-корем, има огромна вероятност да сънуваме еротичен сън.

Кай-Чинг Ю смята, че мозъкът на спящия човек има нужда да осмисли всяко едно физическо стимулиране. Така например, ако докато спим усетим, че ни се уринира, почти веднага започваме да сънуваме как го правим (като обикновено все нещо се появява и ни пречи да се облекчим). Ако ожаднеем, започваме да сънуваме как пием вода или нещо безалкохолно. На същия принцип, когато спим по корем, половите ни органи са изложени на стимулация от леглото или завивките. Мозъкът ни се опитва да намери обяснение за тази стимулация и резултатът е… еротичен сън!

Разбира се, имаме основания да бъдем скептични относно резултатите от проучването на Калвин Кай-Чинг Ю. Първо, защото хората много рядко помнят детайлно сънищата си. И второ – не винаги позата, в която сме заспали, остава същата и по време на сън.

Други учени от Харвард пък твърдят, че сънищата са изцяло „вътрешна реалност“ и не се влияят от външни предпоставки като докосване или натиск.

Но въпреки тези аргументи Кай-Чинг Ю е убеден, че по време на сън мозъкът ни не е напълно откъснат от външния свят. А дали да вярваме на неговите твърдения, остава да решим, след като спим две-три нощи по корем…

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ