Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Алое Вера за красива кожа, здравословен живот и сладки сънища

 

Още преди хиляди, хиляди години Алое Вера се слави като едно от най-полезните растения…

Легендата разказва, че Клеопатра е обожавала да се възползва от свойствата му, за да поддържа кожата си мека и красива. Едни от първите сведения, че то се е използвало като лекарство пък датират още от 2200 г. пр. Хр. А великият римски фармацевт – Диоскорид, описва уникалните му качества да подобрява съня, както и да лекува кожни раздразнения и рани.

В днешно време благотворното въздействие на Алое Вера се преоткрива през 1930 г.. Тогава учените остават силно впечатлени от способността му да успокоява кожата, дори и в тежки случаи на слънчеви изгаряния. Така екстрактът от това растение се превръща в незаменим компонент в продуктите за слънцезащита. Но това е само началото…

През последните години тази съставка става все по-популярна. Ще я срещнете в лосиони за тяло, кремове за лице, балсами за устни и какво ли още не. Широката й употреба се дължи на невероятните й хидратиращи свойства и на богатството от витамини и минерали, съдържащи се в нея. Доказано е, че Алое Вера е един от най-ценните източници на антиоксиданти и на витамините Е, С и B-12. А всичко това превръща екстракта от растението в незаменимо средство грижа за кожата! Действието му е толкова деликатно, че той е подходящ и за най-чувствителните зони на тялото - като областта на околочния контур, например.

Дори нещо повече! Последните проучвания показват, че Алое Вера има мощен антивирусен и имуностимулиращ ефект и... способността да се бори с рака като намалява темпа, с който се разрастват туморите! Оказва се, че и при пациенти с ХИВ или СПИН симптоми като нощно изпотяване, диария и опортюнистични инфекции се повлияват добре или са напълно елиминирани с помощта на Алое Вера. Изобщо, доказано е, че хората, които се доверяват на растението, по-рядко страдат от животозастрашаващи болести и живеят с 10% по-дълго.

Изключителните антибактериални свойства на растението пък предотвратяват развитието на гъбички, бактерии и акари. А това го превръща в чудесно средство при алергии. Не случайно

То се отразява благотворно и на качеството на съня! Билката съдържа над 200 полезни компонента, сред които и етерични масла с успокояващ ефект. Но освен това тя има и способността да се справя с някои проблеми, които често водят до безсъние. Такива, например, са главоболие, синдром на раздразненото черво, хемороиди, грип, болки в ушите, запек и много други.

Все по-често Алое Вера се използва в състава на различни възглавници и завивки. И както можете да се досетите, това съвсем не е случайно. Доказаните хипоалергични свойства на билката и способността й да подобрява съня я правят незаменима в това отношение. 

/* */
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ