Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Достъпен комфорт винаги и навсякъде с топ-матрак Риню

 

Няма нищо по-хубаво от това да започнеш деня си свеж, отпочинал и пълен с енергия... Ако някога сте спали на хубав матрак, със сигурност знаете какво имаме предвид. А ако не сте, със сигурност трябва да промените това! Нужно е само веднъж да се потопите в комфорта на такъв и сами ще разберете какво имаме предвид...

 

Удобството на качествения матрак е несравнимо и ние сме повече от щастливи, че го направихме достъпно, дори и за тези, които нямат възможността да отделят много средства за да си го осигурят. Защото искрено вярваме, че пълноценният сън е предпоставка за пълноценен живот!

 

Приятели, представяме ви една от нашите гордости - топ-матрак Риню от 100% Мемори пяна!

 

Едно от най-големите предимства на този матрак е, че е супер компактен. Дебел е само 6 см, което му позволява да бъде навсякъде с вас. С него можете да направите старото си леглото много по-удобно, можете да го сложите на дивана или да го вземете, когато сте на ваканция. Цената му е много примамлива и достъпна, а за абсолютен комфорт, сега той е в комплект с анатомична възглавница също от 100% Мемори пяна.

 

Именно този материал ще реши проблемите ви със съня! Защото плътният слой Мемори пяна:

•  превръща твърдият матрак в меко и удобно място за спане;

•  намалява напрежението от пружините в износения матрак;

•  осигурява опора за гръбнака и се адаптира спрямо тялото;

•  намалява болките в раменете, гърба и ханша;

•  намалява алергичните реакции към прахови акари, тъй като предотвратява натрупването им и предпазва от освобождаването на алергени във въздуха;

•  осигурява изпаряване на влагата и поддържа естествената телесна температура.

 

Топ-матрак Риню осигурява нужната опора на тялото, не оказва натиск върху мускулите и костната структура и намалява болките в най-натоварените точки на тялото - гърба, раменете и ханша.

 

Хубавото е, че мекото, памучно покритие е подвижно и може да се пере. Благодарение на специалната му долна част пък можете да сте спокойни, че топ-матракът ще остане неподвижен върху повърхността, на която е сложен.

 

Ако все пак се съмнявате, че ще се чувствате удобно, спейки на топ-матрак Риню, винаги можете да се възползвате от 30-дневния тест период.

 

Е, приятели, ще се потопите ли в комфорта на сладките сънища?

 

 

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ