Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

С ваша помощ Дормео дари 15 000 лв. за каузата на Заедно в час. Заедно успяхме!

Наскоро приключи съвместната кампания на "Дормео" и "Заедно в час". "Дормео" застана зад каузата на организацията  - един ден всяко дете в България да има достъп до качествено образование, независимо кое училище посещава, в кое населено място живее и какви са финансовите възможности на неговите родители. 

С покупката на възглавница "Дормео", Вие, клиентите на „Дормео“, дарявахте по 1 лев за каузата. Благодарение на всички вас и на вашата съпричастност към кампанията, в рамките на месец събрахме и дарихме на „Заедно в час“ сумата от 15 000 лева. Събраните средства ще подкрепят разширението на неправителствената организация „Заедно в час“ в нови райони на България през следващата година.

Кампанията и вашият принос донесоха много повече от финансова подкрепа, те напомниха колко важно е училището и колко съществена е ролята на учителя днес, когато от образованието отпадат десетки ученици без да са информирани за реалните перспективи за бъдещето си.

Заедно успяхме! С ваша помощ вече сме стъпка по-близо до това децата ни да растат с повече увереност, любов към знанието и стремеж към успех. Благодарим Ви!

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ