• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане
10 филма за идеалната Коледа

10 филма за идеалната Коледа

Търсиш идеи как да прекараш времето, докато чакаш подаръците си от дядо Коледа на Бъдни вечер? Имаме страхотна идея: сгуши се в топло одеяло и гледай един от десетте най-хубави филма за Коледа. 

Търсиш идеи как да прекараш времето, докато чакаш подаръците си от дядо Коледа на Бъдни вечер? Имаме страхотна идея: сгуши се в топло одеяло и гледай един от десетте най-хубави филма за Коледа.

"Сам вкъщи" & "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк"

Знаеш ли, че тази коледна комедия от 1990 и 1992 с Маколи Кълкин в главната роля, печели повече от 700 000 евро в кината по света? Нищо чудно, защото коледните филми често са микс от сладка комедия, истински коледен дух и важни семейни ценности. Чудесна комедия за всички поколения и великолепен избор за коледната вечер. Прекрасните сцени на потъналия в сняг Ню Йорк от втората част на поредицата ще са с особено значение за вас, особено ако на мястото, където празнувате, още не е валяло…

"Чудото на 34-та улица"

Тази по-дълбокомислена комедия няма да е първият ти избор за коледен филм, но ако искаш да гледаш нещо с по-сериозно послание, "Чудото на 34-та" улица е перфектният избор за теб. Той е вълнуващ и е сериозна интерпретация на вечния въпрос: „Съществува ли наистина дядо Коледа?“ Бонусът е, че можеш да избереш от многото версии на филма. Ние препоръчваме оригинала от 1947 или модерната версия от 1994…

"Наистина любов"

Коледа е празник на любовта –любовта към партньора, към семейството, към приятелите и към твоите деца. Ако вярваш в това, твоят избор за тази Коледа, определено е "Наистина любов". А и очарователният по момчешки Хю Грант е много свежо попълнение за такъв филм, нали?

"Умирай трудно 1 & 2"

       Първите две части на "Умирай трудно" не се съчетават много с идеята за Коледа: те са брутални, изпълнени с насилие и кървави, но действието и на двата се случва на Коледа, а и двата в крайна сметка са за любовта. За онези, които желаят да гледат екшън на Коледа, "Умирай трудно 1 & 2" са най-добрият избор. И разбира се, можеш да ги гледаш един след друг, един малък и приятен коледен маратон….

"Полярният експрес"

За Коледа има страшно много анимирани детски филми, но "Полярният експрес" от 2004 предлага най-магичното изживяване. Това не е типичният коледен филм, защото има и по-тъжни нотки, но определено няма да те остави безразличен. Знаеш ли, че в този филм Том Ханкс се появява в 6 различни роли? Можеш ли да познаеш кои?

"Подарък за Рождество"

Този филм би се харесал повече на мъжете – какво по-добро от това да събереш в едно коледната тема и вечният екшън герой Арнолд Шварценегер? Той играе баща, който непрекъснато е зает с работата си, затова трябва непременно да купи за Коледа подаръка, който разочарованият от него син, единствено иска. За да направи това, героят на Арнолд Шварценегер ще се сблъска с много сложни и комични ситуации. Филмът е забавен екшън, но най-важното – има истинския дух на Коледа, който ще стопли всяко сърце.

"Лошият дядо Коледа"

Ако искаш да гледаш по-различен коледен филм, "Лошият дядо Коледа" е доста шокиращ. Той е вулгарен, неподходящ, без морални послания, и много, много лош, но има и друго значение: коледните чудеса могат да се случат по неочакван начин. Във филма Дядо Коледа пуши, грубиянства и пие, което не е подходящ модел на подражание за деца. Но въпреки, че филмът не е традиционен, той е много забавен.

"Гринч"

За онези, които не знаят, Гринч е ужасно, зеленокожо същество, което мрази Коледа и иска да я отнеме от хората, които я обичат. Филмът от 2000 година с Джим Кери в главната роля е приятна комедия, която по забавен начин критикува оплакващите се от празника, които не харесват снега, украсите, подаръците, хубавото настроение и всички други прекрасни неща, който идват с празничния сезон. 

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече