• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане
8 неща за леглото, които със сигурност не сте чували

8 неща за леглото, които със сигурност не сте чували

Колко добре познавате леглото си? Какво по принцип знаете за леглата? Със сигурност прекарвате много голяма част от живота си в леглото, затова би трябвало да сте експерти по тази част. Най-вероятно, обаче, има неща, за които не сте чували. Ако искате да научите повече за тази страна на живота си, продължете да четете!

Колко добре познавате леглото си? Какво по принцип знаете за леглата? Със сигурност прекарвате много голяма част от живота си в леглото, затова би трябвало да сте експерти по тази част. Най-вероятно, обаче, има неща, за които не сте чували. Ако искате да научите повече за тази страна на живота си, продължете да четете!

                               Колко е голямо леглото ви?

Не е ли прекрасно „да се изгубите“ в огромно легло? Легло, в което да разполагате с достатъчно пространство и да не трябва да се притеснявате, че ще паднете…Ако сте мислили, че вашето легло е голямо, най-голямото легло, записано в рекордите на Гинес, е било по-дълго от 25 метра и над 15 метра широко. За такова легло ще ви трябва достатъчно голяма спалня, но поне вече няма да се тревожите да не ритнете партньора си, докато спите – всъщност да ги намерите в това голямо легло си е цяло щастие!  

                                       Кой е измислил чаршафите с ластик?

Колко често си сменяте завивките? Със сигурност това е една от най-досадните дейности. Затова използвайте чаршафи с ластик: те се поставят по-стабилно, по-бързо и по-лесно. Първата версия на тези чаршафи се появява през 1958, а днешната около 1990.

                                       Колко обичате леглото си?

Със сигурност, много. Толкова, че прекарвате по-голяма част от времето си в него? Проучвания показват, че леглото е едно от най-често употребяваното място в дома; това е най-използваната мебел. Като се има предвид факта, че прекарваме една трета от живота си в леглото, това не бива да ни изненадва, но показва също колко внимателни трябва да бъдем, когато си купуваме ново легло.

                                       Леглото ви е винаги оправено?

Оправеното легло е знак, че сте човек, който държи на реда, но не винаги това е най-добрата идея. Проучвания показват, че неоправените легла създават по-неприятелска среда за появата на акари. Да не си оправяте леглото е добра идея, защото така ще се отървете от тези неприятни буболечки. Ако харесвате компанията им обаче, задължително оправяйте леглото си всяка сутрин. Кой би помислил, че мързелът може да бъде толкова полезен?

                                       Колко струва леглото ви?

Навярно си мислите, че сте платили прекалено много за леглото си (но имайте предвид, че инвестицията в него е едно от най-умните ви решения). Със сигурност не сте се охарчили колкото някои хора. Искате ли да научите колко струват най-скъпите легла?  Ами, около 99,000 щатски долара. На фона на тази сума това, което сте платили за леглото ви е почти нищо, нали?

                                       От колко време използваме водни легла?

Въпреки че не се използват масово и поради това се считат за иновативни, водните легла не са от вчера. Те са изобретени през 1800 година с цел да предпазват пациенти, лежали дълго на легло от образуване на язви по кожата. Понеже са много удобни, леглата стават популярни и за масово производство. Пробвали ли сте вече да спите на водно легло?

                                       Колко е тежък матракът ви?

Със сигурност е по-тежък от когато го купихте! Не бихте  искали да го чуете, но теглото на матрака ви се увеличава след 10 години. Защо? Защото в него се акумулират прах, мъртви кожни клетки, акари и други секрети. Звучи отвратително, нали? Вероятно е време да смените матрака си…

                                       Колко време ви отнема да заспите?

Ако ви отнема дълго време да заспите, това означава, че матракът ви е вече се е поизхабил и се нуждае от замяна. Десет-петнайсет минути  преди да заспите е нормално време, но ако то е по-дълго, трябва да си купите нов матрак. Проучвания показват, че хора, чувстващи се удобно в леглото си, не трябва да имат проблем да заспят за по-малко от 15 минути, затова повече време определено е знак, че се нуждаете от нов матрак.

 

 

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече