• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане
Как да почистите спалнята за 20 минути?

Как да почистите спалнята за 20 минути?

 

Неподредената спалня не само влияе потискащо на настроението, но може да попречи и на качеството на съня ви! Доказано е, че редът действа успокояващо на сетивата, затова трябва да поддържате помещението, където спите, чисто и спретнато. Ако не винаги разполагате с достатъчно време, има начин да се справите със задачата точно за 20 минути. Тайната е в правилната организация. И в редовното почистване, разбира се. А, ето и как най-бързо се прави то.

 

1. Започнете с мръсните дрехи

Много хора, бързайки или изморени след дългия ден, просто захвърлят дрехите си където им падне. Съберете всички мръсни дрехи и ги оставете в коша за пране. Не си играйте да ги сортирате сега. Това се прави непосредствено преди пускането на пералнята.

 

2. Приберете чистите дрехи

След като се справихте с мръсните, идва ред на чистите дрехи. Сгънете ги и ги приберете в гардероба. И по принцип е добре да избягвате оставянето им по леглото или столовете. Щом са сухи и изгладени, веднага ги слагайте на мястото им.

 

3. Съберете боклука

Вземете найлонов чувал и сложете всички празни опаковки, етикети, салфетки и каквото там още не сте изхвърлили своевременно. Ако козметиката ви се намира в спалнята, проверете дали имате празни флакони и кутийки за изхвърляне.

 

4. Върнете вещите на мястото си

Най-лесно се поддържа ред в спалнята, ако държите повечето вещи в чекмеджета или панери. В случай, че не го правите, то се старайте, когато вземете нещо, после да го поставяте на мястото му.

 

5. Оправете леглото

Истината е, че 50% от реда в спалнята се дължи на оправеното легло. Изпънете добре чаршафите и покрийте с протектор леглото. Няколко декоративни възглавнички отгоре ще придадат още повече уют. Дръжте завивките в ракла или шкаф. Не е добре нито от естетична, нито от хигиенична гледна точка, те да стоят върху леглото.

 

6. Пуснете прахосмукачка и проветрете

И накрая пуснете прахосмукачка или пометете пода. Полирайте с моп, като не е нужно да размествате мебелите, за да почистите под тях. Такова по-щателно почистване правете 2 пъти в месеца. Тогава забършете и основно праха. След като приключите с пода, отворете широко прозореца, дори навън да е студено. Хубаво е да проветрявате всеки ден, дори по 2 пъти – сутрин и вечер, защото чистият въздух е от огромно значение за качествения сън. Дръжте отворено около 15-20 минути.

 

Това е! Спалнята ви е чиста и подредена. А вие спокойно можете да се отдадете на пълен релакс.

/* */
 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече