Какво да си поръчаш за пиене на среща – кое върви и кое не?

Какво да си поръчаш за пиене на среща – кое върви и кое не?

Когато си на среща, не си сигурен точно какво да си поръчаш за пиене. Чаят изглежда скучен, кафето може да те направи още по-нервен, а с алкохол обикновено можеш малко да се успокоиш. Внимавай обаче, защото онова, което избереш, разкрива доста за личността ти.

Когато си на среща, не си сигурен точно какво да си поръчаш за пиене. Чаят изглежда скучен, кафето може да те направи още по-нервен, а с алкохол обикновено можеш малко да се успокоиш. Внимавай обаче, защото онова, което избереш, разкрива доста за личността ти.

Червено вино

Червеното вино е секси, изтънчена и изключително изкусителна напитка, затова е много добър избор за среща. Ако искаш да направиш впечатление на твоя човек, за да се създаде по-специална атмосфера, това е начинът. Въпреки това, помни, че червеното вино оставя петна по устните и зъбите, което със сигурност няма да те направи много привлекателен, затова бъди внимателен с пиенето.

Бяло вино

Бялото вино е толкова изтънчено колкото и червеното, а и е много по-женствен избор, затова ако искаш да изглеждаш по-невинна, отколкото всъщност си, определено избери бяло вино. Докато червеното е по-секси и директен избор, бялото е лек флирт, което може да донесе дори по-добри резултати. И още един голям плюс: бялото вино не оставя следи по зъбите и устните и няма да е необходимо да тичаш през две минути в тоалетната, за да се гледаш в огледалото.

Мартини

Мартини е изтънчена напитка, показваща класа, но е и силен алкохол, затова е по-добре да го избягваш на първата среща. Основният проблем с мартини, е че количеството е много малко и е силна напитка, което означава, че не ти трябва много да ти се замае главата, и дори да се напиеш. На първите срещи, винаги има неловки паузи, които запълваме чрез наместване на очилата или пък отпиване от чашата. Ако пиеш вода, най-лошото нещо, което може да ти се случи е да прекараш много време в тоалетната. Ако пиеш мартини, е, можеш да си представиш!

Брийзър и други алкохолни плодови напитки

Плодовите напитки могат да изглеждат като много добра идея на пръв поглед: леки, забавни за пиене и имат невероятен вкус. Въпреки това, сладкият вкус може да те подмами да пиеш повече, отколкото първоначално си планирал и така да провалиш срещата. Освен това тези питиета са силно газирани, това може да повлияе на храносмилането; коремът ти да се подуе, а ти не искаш да се чувстваш така на първата си среща, нали? Трябва да споменем, че тези питиета могат да причинят и тежък махмурлук, затова внимавай много с тях.

Коктейли

Коктейлите приличат много на мартини - да, те са невероятни напитки, но с тях можеш да се напиеш много по-бързо, отколкото би искал на първа среща, като започнеш да говориш, а и вършиш повече, отколкото си планирал. Ако държиш, поръчай си коктейл, но избери нещо леко и в никакъв случай не избирай Лонг Айлънд Айс Тий, защото това със сигурност няма да свърши добре.

Бира

Бирата е интересен избор, който може да се разбира по много начини. Да пиеш бира не изглежда много женствено, на пръв поглед; въпреки това много мъже харесват жени, които си поръчват и пият хубаво изстудена бира. Ако по принцип често пиеш бира, поръчай си също и на срещата; със сигурност не искаш да се представиш за някого, когото не си. Но ако не обичаш бира и поръчваш само, за да впечатлиш човека, с когото излизаш, не го прави, защото ще проличи, че всъщност не обичаш тази напитка. Друго, за което да се замислиш: бирата ще те кара често да ходиш до тоалетна, причинява газове и освен това дъхът ти също няма да бъде много приятен. Съобрази се с това, когато вземаш крайното си решение.

Алкохол с лед

Да пиеш чист алкохол, те прави да изглеждаш секси, опасен и готов за приключения или пък като някого, който посещава срещите на анонимните алкохолици. Но ако изиграеш добре картите си, ще можеш да впечатлиш човека, с който си излязъл на среща. Във всеки случай, не пий алкохола твърде бързо; това се случва на първите срещи, когато запълваш паузите с отпиване от напитката си. И най-важното: внимавай и пий в умерени количества или на следващата сутрин, а и за в бъдеще, ще съжаляваш, че си пил толкова много.

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече