Ортопедичната възглавница може да реши проблемите ви със съня!

Ортопедичната възглавница може да реши проблемите ви със съня!

 

За съжаление все повече хора страдат от липса на пълноценен сън. Който е от основно значение както за физическото, така и за психическото ни здраве. Някои се опитват да решат проблема с лека гимнастика вечер, други залагат на чаша топло мляко преди лягане, трети прибягват до медикаменти, а има хора, които правят комбинации от няколко варианта и пак не достигат до нужния ефект.

Практиката обаче показва, че смяната на обикновената възглавница с ортопедична най-бързо решава проблемите със съня. Защо се получава така?

Има обикновени възглавници с най-различни форми, размери и материи. Някои са прекалено твърди, други прекалено меки. И проблемът при всички тях е, че не могат да отговорят на индивидуалните нужди на тялото. Докато спим, ние се местим, въртим, възглавницата променя своята форма и не осигурява нужната опора. Резултатите са болки, схващания, напрежение и липса на качествена почивка.

Как стоят нещата при ортопедичната възглавница? Тя е специално разработена да предложи максимален комфорт на врата и главата. Формата й следва естествените извивки, а материалите, от които е изработена, са адаптивни и осигуряват оптималната твърдост или мекота. С други думи – ортопедичната възглавница е създадена, за да гарантира, че докато спим, тялото ни си почива в удобна позиция. Което от своя страна осигурява пълноценен сън и помага за по-лесното заспиване.

Препоръчително е материите, от които е направена ортопедичната ви възглавница, да бъдат проветриви, да спират потенето, както и натрупването на прахови акари. Тези условия са дори задължителни за хората с астма и алергии! По този начин ще спите още по-спокойно и комфортно. Затова, когато избирате ортопедична възглавница, се доверявайте на доказани марки, които гарантират високо качество на продуктите си. Защото сънят е едно от малкото неща, с които не бива да се правят компромиси!

Друго нещо, на което трябва да обърнете внимание при избора си на ортопедична възглавница, е позата, в която спите. И тъй като малко хора прекарват нощта само в една и съща позиция, най-добре е да се спрете на възглавница, която е подходяща за спане и по гръб, и по корем, и на една страна.

Трябва да знаете, че при някои хора се наблюдава „адаптивен период“. Тоест, нужни са 1-2 нощи, за да свикнат с новата ортопедична възглавница. Но по-вероятно е още в първите минути да усетите колко по-удобна е тя в сравнение със старата ви възглавница. Но най-силно ще усетите разликата на сутринта, когато се събудите отпочинали и заредени с много енергия и положителни емоции.

/* */
 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече