Събуждаш се сутрин и нямаш достатъчно енергия, за да започнеш деня?

Събуждаш се сутрин и нямаш достатъчно енергия, за да започнеш деня?

Решението е висококачествен сън! Сънят е част от живота  като дишането и храненето и е изключително важен за доброто здраве. 

Решението е висококачествен сън! Сънят е част от живота  като дишането и храненето и е изключително важен за доброто здраве. Физическото и психическото здраве зависят от ежедневното ниво на стрес и качеството на почивката. За да се поддържат нормалните функции на тялото, телата ни трябва да регенерират.

Ако не си се наспал добре, целият ти ден се проваля, задачите, които трябва да изпълниш, ти се виждат трудни, изпитваш неприятна тежест и пренасяш лошото си настроение върху хората около теб.

Защо сънят всъщност е толкова важен?

 • по време на сън, се синтезира хормона на растежа, който е важен за нормалното функциониране на имунната система
 • възстановява мускулната тъкан
 • поддържа нормалното функциониране на нервната система
 • мозъкът също си почива, използва времето за съхранение на данни, избиране и архивиране на спомени, а по време на сън генерира енергия.

Качественият сън е много важен за успешна работа и добро здраве. Ако постоянно не се наспиваш добре, можеш дори да заболееш.

Ако не си се наспивал хубаво, ще се чувстваш постоянно уморен и раздразнен

Безсънието и проблемите със съня влияят на представянето ти на работа, на физическите и умствените ти способности. Добре са ти известни последствията от една безсънна нощ: умора, раздразнителност, неспособност да се концентрираш, и дори агресивност. Всичко това, допълнено и от физически симптоми: болки в главата, врата, гръбнака или навсякъде по тялото. Дори външният ти вид не е добър, заради безсънието, защото е възможно да имаш проблеми с кожата или да ти се образуват бръчки.  

Всичко това се отразява на ежедневните дейности и качеството на живота ти. Затова, ако искаш да си зареден с позитивна енергия, да се радваш на добро здраве и хубав външен вид, осигури си спокоен и възстановяващ сън.

Как да заредиш живота си с позитивна енергия с помощта на матрак Дормео?

Матраците ни са проектирани да отпускат мускулите, осигуряват правилна поддръжка на гръбнака и максимален комфорт. Върху удобен матрак, който се адаптира спрямо контурите на тялото ти, заспиваш бързо и лесно, а сънят ти е дълбок и продължителен. Всичко това се гарантира от матраци Дормео, които имат много позитивни качества:

1. Всички матраци Дормео са анатомични и ортопедични

 

 

Матраците Дормео са изключително удобни и отговарят на изискванията на съвременните потребители. Ядрата им са направени от най-качествени материали, които напълно се адаптират по тялото по време на сън, за да не усещаш никакво напрежение. Матраците осигуряват правилна позиция за сън, предпазвайки тялото от болки в гърба, врата и бедрата.

Всички матраци Дормео имат ортопедични и анатомични степени на твърдост, за да можеш да избереш онзи, който напълно отговаря на изискванията ти.

2. Матраците Дормео имат защита срещу акари, бактерии и плесен

Матраците Дормео предпазват здравето ти от акари, бактерии и плесен, защото тяхното покритие е обработено със система Санитайз®. Тази световно известна процедура предпазва материята от акари, бактерии и плесен. За допълнителна защита, сме добавили хипоалергичен слой от силикон под топ покритието.

Заради това матраците Дормео специално се препоръчват на страдащите от астма и алергии.

3. Обработката с Resistat® не позволява да се генерира статично електричество

Докато спят, хората често се движат; като възглавниците и одеялата им се разместват. Когато влязат в съприкосновение с материала, често се освобождава статично електричество, което има негативен ефект върху здравето ти. Статичното електричество се отделя под формата на искри, които са болезнени и неприятни.

За това, повечето матраци Дормео са обогатени с карбонови фибри Resistat®, които освобождават статично електричество. Повече няма да изпитваш неприятни изненади, докато спиш. Още повече; Resistat® ви предпазва и от прах и акари.

4. Матраците Дормео дишат

Добрата проветривост е основата на добрия сън и условие за по-дълго използване на матрака. Различните материали, използвани при производството на матраците Дормео имат отлична проветривост. Ecocell®, Talalay, Ultralatex имат уникална клетъчна структура, позволяваща въздухът да се обменя лесно и изпаряваща излишната влага. Затова матракът ти остава сух, а ти потъваш в приятен и спокоен сън, сред свежест, всяка нощ.

Използването на подматрачна рамка е необходимо, за да се увеличи способността на матрака да се проветрява и изпарява влагата, която отделяме, докато спим. 

5. Иновативна технология и материали

Матраците ни са направени от иновативни материали, с грижа за околната среда (подходящи за рециклиране).

Всички термини от речника на Дормео и тяхното значение може да видиш в статията: Дормео от а до я: речник на не много често използваните изрази. Тук може да разбереш повече относно иновативните технологии използвани в матраци Дормео доставящи 100% комфорт и здравословна среда за сън.  

 

Живей, изпълнен със страст и енергия

Добрият сън е предпоставка за позитивна енергия в живота ти. Не можеш да контролираш фактори като работа, стрес и други задължения, но можеш да се погрижиш дали ще се наспиш. Сънят ти трябва да е спокоен, отпускащ и възстановяващ. Избери си максимално комфортна среда за сън и се погрижи да се чувстваш здрав, зареден с енергия и оптимистичен – кликни тук, за да избереш своя матрак Дормео!

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече