• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане
Защо зърната на жените са толкова секси за мъжете?

Защо зърната на жените са толкова секси за мъжете?

Какъв тип зърна предпочитат мъжете да виждат и усещат у жените? Защо мъжете са привлечени към зърната и какво ги прави толкова апетитни? Научете повече за „манията” на мъжете по тях …

Защо са привлекателни зърната?

Това, което знаете и това, което ви се напомня по няколко пъти дневно е, че всички хетеросексуални мъже са привлечени от женските гърди. Независимо от размера и формата – всеки открива онези, които харесва. И особено когато ги почувстват в ръцете си – всички са хубави.

Всичко е по вина на майката природа

Женските гърди са един от символите за плодовитост. Затова те са привлекателни за мъжете като сексуален обект. Всъщност, женските гърди са млечни жлези, които са неделима част от човешкото съществуване. Разбира се, мъжете много често не осъзнават това, но то е заложено в гените им и то ги ръководи.

Кои са идеалните гърди?

Мъжете най-вече харесват женските гърди със среден размер и нежно закръглени, защото това подчертава реалната анатомия и доброто здраве на жената. Разбира се, в този случай мъжете също избират интуитивно .. всъщност инстинктивно.

Какви са вкусовете относно зърната?

Мъжете обожават зърната на женските гърди. Те използват различни имена и прякори за различен външен вид на зърната. Някои харесват малки и розови зърна, други си падат по по-големи и по-тъмни, а някои по изключително твърди зърна, други пък харесват черни ... Това, което повечето мъже не харесват е липсата на хармония – т.е. малки гърди и големи зърна.

Играчка за мъжете или ...

Няма специално правило. Независимо от размера, цвета и формата, почти всички зърна са подходящи за бебешката уста – и именно тук природата се е погрижила за всичко.

Нека повторим – гените се грижат за вкусовете на мъжете и не много мъже ще критикуват определени форми на женските зърна. Те най-често мислят как да ги възбудят, какъв интензитет да им приложат с ...

За щастие на мъжете, за повечето жени зърната са ерогенна зони. Но онова, което мъжете трябва да запомнят е, че трябва да се отнасят с тях нежно, защото това е много чувствителна част от човешкото тяло, освен ако жената не желае друг подход!

Във всеки случай, няма гърди, които да не се харесват на мъжете. Освен ако не са прекалено придирчиви. Придирчивите винаги губят така или иначе.

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече