Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

АйМемори пяна за пълноценен сън без болки и схващания

 

Ако има нещо, което може да накара човек да се чувства така, все едно спи върху облак, то това е Мемори пяната. А ако има нещо по-съвършено от нея, то това е айМемори пяната!

 Удобството, което матраците, създадени на базата на тези материали, осигуряват, е несравнимо. Представете си легло, направено само и единствено за вас! То следва всяка извика на фигурата ви, стопля ви, когато ви е студено и ви охлажда, когато ви е топло... Звучи нереално, нали? Но е - айМемори пяната осигурява точно това!

 Тя е най-новото постижение в производството на Мемори пяна и за разлика от нея има способността да регулира температурата на тялото и да действа антибактериално, предпазвайки матрака от микроби и неприятни миризми. Също като своя предшественик, благодарение на специалната си клетъчна структура, тя се адаптира към натиска на тялото и приляга перфектно към формата му. Спре ли да „усеща“ натиск пък, пяната постепенно възвръща първоначалната си форма. Изобщо, този иновативен материал може да накара всеки да се чувства като в безтегловност!

 Това, което прави айМемори наистина уникална обаче са PCM микрокапсулите, от които е съставена. Те имат способността да променят агрегатното си състояние в зависимост от температурата. Точно както всяка друга Мемори пяна, айМемори става по-мека, когато е топло и по-твърда, когато е студено. Но това, което я отличава, е фактът, че има способността да складира топлинна енергия.

 Ето как, когато лежите върху нея и тялото ви е загряло прекалено, тя отнема топлина от него, променяйки агрегатното си състояние в течно. В обратния случай – когато тялото се охлади прекалено, тя започва да излъчва обратно складираната енергия, за да го затопли. По този начин през цялата нощ се поддържа идеална температура. А това е изключително важен фактор, за да може човек да се радва на качествен и пълноценен сън.

 PCM микрокапсулите се справят успешно и с напрежението в различните части на тялото. Ако спите настрани, например, се оказва натиск най-вече върху едната ръка и единия крак. На следващата сутрин това обикновено води до болки и схващания в съответните области. Но айМемори има способността да противодейства на неприятния ефект. Там, където натискът е по-силен, температурата на тялото се повишава. PCM микрокапсулите реагират на нея, охлаждат мястото и по този начин облекчават допълнително напрежението.

 Всичко това превръща АйМемори пяната в чудесно решение за хората, които страдат от болки в гърба и врата. Ако решите да изпробвате различни матраци, изработени с този материал пък, най-вероятно ще забележите разлика в усещането. Това се дължи на различната дебелина на АйМемори пянатата, която е използвана. Тя не е без значение, защото колкото по-плътен е слоят от този материал, толкова по-дълъг ще е животът на матрака.

 Но всъщност предимствата на АйМемори пянатата съвсем не свършват до тук! Тя е обогатена със сребърни йони. А изключителните антибактериални свойства на благородния метал са познати от векове! Благодарение на тях пяната предпазва от микроби и действа срещу неприятните миризми.

 Ако всичко това все още ви кара да гледате скептично на АйМемори пянатата, просто изпробвайте един матрак, изработен от този материал. Няма начин да не усетите удобството и релаксиращия ефект. Моментално!

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ