Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Изберете внимателно материалите, от които са изработени матракът, възглавницата и завивките ви.

Ние спим със затворени очи, но това не означава, че не виждаме. Нашият мозък е способен да създава фантазни образи, които наричаме сънища. Всъщност, докато спим, телата ни работят интензивно. Това е времето, през което тялото се грижи за себе си; то отпочива, обновява се и става по-силно.

Затова е изключително важно да спим на място, където тялото се чувства добре.

Сънят трябва да е напълно отпускащ

Как да изберем подходяща среда за сън? Първо, тя трябва да е много удобна за пълна, мускулна релаксация.

Модерната наука, която провежда доста проучвания, свързани с ефекта на съня върху човешкото здраве, е стигнала до извода, че материалът, от който е изработен всеки матрак, е най-важният фактор. Най-добрите производители реагираха бързо и въведоха нови материали; най-добрият определено е пяната Екосел®.

Нейната три-пространствена, клетъчна структура е много твърда и гарантира оптимална опора на тялото. Ако матракът има допълнителен слой от мемори пяна, ефектът му върху тялото е още по-приятен. Мемори пяната е еластична и се оформя по тялото, без да затруднява кръвообращението, прави съня комфортен така, че мускулите ни напълно да се отпуснат.

Цялото легло трябва да е удобно за тялото

Ако нямаме възможност да спим върху матрак, какъвто описахме по-горе, можем винаги да си помогнем със специално топ покритие. Един топ матрак от Екосел ® и мемори пяна ще обнови старата повърхност и ще има много благоприятен ефект върху тялото.

Допълнения като сребърни фибри, втъкани в покритието, улесняват отделянето на допълнителните влага и топлина и имат анти-микробни и анти-статични характеристики.

 

Освен всичко трябва да сме внимателни да не унищожим онова, което нашия матрак ни дава, използвайки неподходящия вид възглавница. Вратът е най-уязвим, когато позицията на сън е неподходяща.

Анатомичните възглавници следват формата на главата и врата. Най-подходящите материали за възглавници обикновено са същите, каквито са и за матраците.

Анатомичната възглавница с мемори пяна позволява на кожата на лицето и врата да отпочива удобно, като върху лицето не остават отпечатъци от допира по време на сън. Сребърните фибри в покритието помагат кожата да не се раздразни, както и за предотвратяване на дихателни алергии.

Някои класически форми възглавници дават възможност за прибавяне и отстраняване на пълнежа; вие можете да нагласите възглавницата, както е удобно на тялото.

Едно решение за много изисквания

След като сме подбрали подходящият матрак и възглавница, трябва да довършим добрата комбинация с подходяща завивка. Често забравяме, че завивката също е важен фактор, когато стане дума за здравословен сън. Нейният цвят не е толкова важен: материалът, от който е направена завивката, обаче, е от значение.

Меки и проветриви завивки, подходящи за различните сезони в годината е онова, от което тялото ви се нуждае. Завивките, които са двойни; едната –по-топла за зимата, а другата - по-тънка за лятото, са най-практичният избор.

Най-важно е здравето

Най-добре е да се вслушаме в телата си, за да усетим от какво се нуждаят по време на сън. Това, което усещаме през нощта, е много по-важно за телата ни, от това, което виждаме.

Материалите, от които са направени леглото и завивките ни, са много по-важни, отколкото цвета на стените и мебелите.

Съвременните производители предлагат висококачествени решения за най-различните нужди на телата ни. Най-интересните материали, които по-лесно можем да си позволим, са определено Екосел® и сребро. Най-популярни са решенията за завивки с комбинирани функции, като например „две в едно“, които са подходящи за най-различни температури и климатични условия. 

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ