Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Качествен контрол на матраците Дормео

 

Много лесно е да добавиш „качество“ до един продукт, просто като търговски трик. Но за матраците Дормео, качеството е неизменна част, преминала през редица тестове и удостоена със сертификати.

Всеки един матрак с марката Дормео е произведен под строг контрол за качество! Прави се стандартен лабораторен тест, който не само гарантира качеството на матрака, но също така проверява и одобрява най-ефективната технология за по-пълноценен и по-дълбок сън.

Минава се и тест за сила и издръжливост. Тези тестове се правят със специални технологии и задължително в съответствие със световната система за качество. Издръжливостта на матраците Дормео е изпитана с един от най-високите стандартни товари (140 кг). Всички матраци са проверени за сила и издръжливост и със световноизвестната ролер машина.

Ролерът, с тежест от 140 кг, дължина 1 м и ширина 25 см се натиска към повърхността на матрака и се върти до 1 метър, с честота от 30,000 оборота. Тази симулация пресъздава спане върху матрака от 140 килограмов човек в продължение на 15 години, с обръщане около 5 пъти на нощ или по-малко. Въз основа на този тест може да се измери намаляването на твърдостта на матрака, както и на неговата височина. Не само на повърхността, но и по страничните части. По този начин се определя гаранцията на матрака!

С тест с ролер се определя и дълготрайността на краищата на матрака. Седейки ежедневно на края на матрака, ние го деформираме, омекотяваме и така той губи свойствата си да осигурява оптимална опора по време на сън. Затова издръжливостта на краищата също се проверява. А получените резултати участват във определяне качеството на продукта.

Но с тези тестове съвсем не се приключва качественият контрол. Тестове правим всеки ден! Записваме резултатите от тестването на всички сурови материали, на производствените процеси и на крайните продукти. С цел строг контрол на качество и постоянно развиваща се система за по-добър сън. Всичко това преминава през три етапа: 1. Инспекция на идващите материали; 2. Проверка на машинното обработване на материалите; 3. Последна инспекция, преди пакетирането. Последната инспекция е от голямо значение, защото това е последната възможност да се провери, че продуктът е без дефекти, преди да се изпрати на клиента

Но най-важното е цялата информация от тестовете да се използва и за усъвършенстване на продуктите. Да се въведат технологии и процеси, които да поправят и отстраняват грешките. Те самите да се проверяват за такива!

Именно това е и практиката на Дормео. Нашата цел е да предлагаме все по-добри и по-добри продукти на своите потребители, за да могат да се радват на по-здравословен и пълноценен сън. Това е и една от причините хиляди хора от различни страни да се доверяват на продуктите с марка Дормео.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ