Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Как да декорирате стаята на дъщеря си? Евтино!

 

До 12-годишна възраст децата прекарват много време в леглото! Те спят поне по 10, а дори и по 13 часа на ден, а голяма част ежедневието им преминава в игри в стаята им… С други думи - да се чувстват комфортно в своето „Патиланско царство” е много важно за тях. 

Затова решихме да ви дадем няколко съвета как да им създадете този уют, и то, без това да ви коства много средства. Ще обърнем по-специално внимание на стаите за момиченцата, защото те са много взискателни към своя будоар. Освен това е хубаво да въвлечете и самите тях в декорирането на стаята. Така ще го превърнете в истинско забавление! Другото, което горещо ви препоръчваме, е да заложите изцяло на естествени и био материали. Така ще ограничите вероятността от евентуални алергични реакции.

Е, нека започнем стъпка, по стъпка…

Стъпка 1

Заедно с малката си принцеса разгледайте няколко интериорни списания или пък се поровете в Интернет. Така не само ще почерпите идеи и вдъхновение, но и ще обърнете внимание на цветовете и стиловете, които допадат на дъщеря ви.

Стъпка 2

Изберете цвят, в който да боядисате стаята на дъщеря си. Това е лесен и евтин начин да промените атмосферата в нея. Нека той бъде по-мек и успокояващ, за да отпуска детето, когато иска да спи и достатъчно свеж и лек, за да го насърчава да си играе. Спокойни цветове са синьото и зеленото, както и по-мекият вариант на бялото. Той създава и усещане за свежест и веселие, а предимството му е, че е неутрален. Така ще можете да експериментирате с цветни аксесоари. И нещо много важно – доверете се на нетоксична боя без мирис и най-добре бързосъхнеща.

Стъпка 3

Вместо да купувате нови щори, използвайте стари чаршафи или платове. Изберете весел десен, който да се харесва на дъщеря ви, като, например, цветя, звезди, дъга… Отрежете плата спрямо големината на прозорците и го зашийте по краищата. Нанижете двойна връв или панделка в двата му края. Така ще можете да регулирате дължината на щорите като просто издърпвате и връзвате на различни нива. Ако е възможно, закрепете щорите между двете стъкла на прозорците с помощта на кабарчета или лепило.

Стъпка 4

Потърсете стари мебели в мазето, на битака, в къщата на баба… и ги декорирате. Използвайте различни платове, одеяла, възглавници или просто ги пребоядисайте във весели цветове. А защо не и да ги изрисувате заедно с дъщеря си? Можете и да украсите абажура на стара лампа - например, с мъниста, панделки, цветя… Каквото ви хрумне!

Стъпка 5

Направете декоративни възглавници за стаята на малката си принцеса! Оставете дъщеря си да избере цветовете и изработете заедно най-различни варианти. Може да направите плюшени такива или пък да ги украсите с панделки, копчета мъниста, значки… Развихрете фантазиите си заедно! 

/* */
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ