Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Как да подобрите живота си като изберете от коя страна на леглото да спите?

 

Всички сме чували за обзавеждане според философията на Фън Шуй, нали? А чували ли сте за една друга философия? Философията Far Away?

Оказва се, че това е една доста хитра тактика, която мъжете в семейните двойки често прилагат, за да се отърват от досадните задължения и отговорности вкъщи. В тяхно оправдание ще кажем, че в повечето случаи го правят несъзнателно. А самата тактика е съвсем елементарна – просто си избираш страната на леглото, която е по-далеч от вратата на спалнята.

Тази стратегия е особено полезна за родителите. Или за да сме по-точни – за единия родител. Така е, защото на този, който е по-близо до вратата, се пада честта да става по-често, за да се занимава с децата, ако са разстроени, жадни, искат приказка и изобщо - имат нужда от вниманието на мама или тати.

Обикновено те го получават от единия родител и обикновено това е този, който е по-близо до вратата. Просто малчуганите търсят помощ от най-достъпния вариант. Затова, ако искате да се наслаждавате на по-спокоен сън по-време на брачното си съжителство, помислете добре коя страна от леглото си избирате!

Разбира се, съществуват и много други фактори, а и майчинските инстинкти на жената да обгрижва детето си съвсем не са за подценяване. Но със сигурност не е излишно да се възползвате от този малък трик. Още повече, че ако съответната позиция се пада от лявата страна на леглото, ще бъдете двойно облагодетелствани!

Според изследване, публикувано във вестник „Дейли експрес“, хората, които спят от лявата страна на леглото, са по-жизнерадостни, позитивни и щастливи. За разлика от спящите от дясната страна, те са споделили, че животът им се струва прекрасен! Те се справят и по-добре със стреса и натоварването на работа и освен това са много по-спокойни в кризисни моменти.

 

Интересни зависимости, нали?

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ