Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Как да си дремнете в офиса?

 

И ето ни отново на работа. Със замъглени очи и още по-замъглено съзнания...

 

Чували сме експертите да повтарят многократно колко е важен 7-8-часовият пълноценен сън, но знаете ли какво? Тези експерти нямат съвети за справяне с плача на детето, шумния съседски купон, непоносимите болки в гърба, взискателния шеф, който ни налага невъзможни срокове...

 

А знаете ли, че ако сте си лягали твърде късно 5 нощи под ред, ще са ви нужни още толкова, за да може тялото ви да си навакса със съня и да си почине. Но какво правите, ако нямате 5 нощи и трябва да се събудите сега? Веднага!

 

Има един вариант и той е да си дремнете в офиса! Е, не е много професионално, но зависи от гледната точка. Защото малко сън, ще ви освежи невероятно много. Според изследванията само няколко минути през деня могат да компенсират час будуване през нощта! Така ще подобрите концентрацията си, производителността си и... настроението си. Така че, струва си! Само гледайте да не ви хванат и го направете, както трябва. Ето няколко основни правила, които е добре да следвате...

 

Затъмнете стаята

Пуснете завесите или щорите, ако е възможно, разбира се. Така ще излъжете организма си, че е вечер и дрямката ви ще бъде по-пълноценна.

 

Изпийте следобедното си кафе точно преди да се отдадете на дрямка

Звучи странно, но се оказва, че това е страшно ефективна стратегия. Двете стимулации за ободряване действат много по-добре заедно, отколкото по отделно. Учените обясняват, че кратката следобедна дрямка прочиства мозъка от сънотворното действие на веществото аденозин и дава достатъчно време на кафето да подейства на организма като ударна доза енергия.

 

Не прекалявайте

Сигурно знаете, че най-сладкият сън започва 10-20 минути, след като сте легнали. Е, когато решите да си вземете следобедна дрямка, не бива да надвишавате този лимит! Така е защото в противен случай рискувате да изпаднете в състояние на дълбок сън. А преждевременното събуждане от него, ще ви направи още по-изморени, вместо по-отпочинали. Така че, на работа си позволявайте само 10-минутна дрямка!

 

Легнете си по-рано

Ако умората вече ви е дошла в повече, имате пълното право да си легнете по-рано от обикновено с 1 час. Да, регулираното време за заспиване е изключително важено, за да се чувствате добре и отпочинали. Но по-решаващо е да се събуждате по едно и също време. Затова, ако имате нужда от повече сън, по-добре легнете по-рано, вместо да ставате по-късно!

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ