Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Как да запазите новия си матрак в тип-топ форма?

 

Честито, вече сте се сдобили с нов матрак! Това е прекрасна инвестиция, която ще ви помогне да подобрите не само качеството на съня си, но и на живота си като цяло. Затова тези няколко съвета как да се грижите за новата си придобивка, със сигурност ще са ви от полза...

1. Използвайте специална калъфка, която да защитава матрака, а и възглавниците, ви от петна. Тя е особено важна, ако сте предразположени към алергии, защото лесно ще можете да я перете.

2.  Сутрин е добре да махате всички завивки от матрака и да го оставите да „диша“ около 20 минути.

3. През първите 3-4 месеца обръщайте матрака във всички посоки. Сменяйте страната, на която спите, ако е възможно, и обръщайте матрака така, че краката и главата ви да са били и от двете му страни. Това се прави с цел матракът да се напасне към тялото ви и да не се деформира от него. И е горещо препоръчително! Освен ако не е изрично забранено от производителя или ако не става дума за матрак от мемори пяна, която възстановява формата си.

4. Изкоренете навика си да седите на ръба на леглото и не позволявайте децата да скачат върху матрака. Това отново е с цел да се запази формата и пълната му функционалност.

5. Не навивайте матрака, ако го транспортирате някъде. Това може да доведе до трайни увреждания в него.

6. Махнете всички найлонови опакавки от новия си матрак. В противен случай те могат да доведат до влага, мухъл и гниене!

7. Когато поставяте натрака си върху подматрачна рамка, уверете се, че тя е подходяща за него. Старата или неправилно избраната такава може да го деформира или да съкрати живота му.

Е, остава да ви пожелаем сладки сънища!

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ