Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Какво да си поръчаш за пиене на среща – кое върви и кое не?

Когато си на среща, не си сигурен точно какво да си поръчаш за пиене. Чаят изглежда скучен, кафето може да те направи още по-нервен, а с алкохол обикновено можеш малко да се успокоиш. Внимавай обаче, защото онова, което избереш, разкрива доста за личността ти.

Червено вино

Червеното вино е секси, изтънчена и изключително изкусителна напитка, затова е много добър избор за среща. Ако искаш да направиш впечатление на твоя човек, за да се създаде по-специална атмосфера, това е начинът. Въпреки това, помни, че червеното вино оставя петна по устните и зъбите, което със сигурност няма да те направи много привлекателен, затова бъди внимателен с пиенето.

Бяло вино

Бялото вино е толкова изтънчено колкото и червеното, а и е много по-женствен избор, затова ако искаш да изглеждаш по-невинна, отколкото всъщност си, определено избери бяло вино. Докато червеното е по-секси и директен избор, бялото е лек флирт, което може да донесе дори по-добри резултати. И още един голям плюс: бялото вино не оставя следи по зъбите и устните и няма да е необходимо да тичаш през две минути в тоалетната, за да се гледаш в огледалото.

Мартини

Мартини е изтънчена напитка, показваща класа, но е и силен алкохол, затова е по-добре да го избягваш на първата среща. Основният проблем с мартини, е че количеството е много малко и е силна напитка, което означава, че не ти трябва много да ти се замае главата, и дори да се напиеш. На първите срещи, винаги има неловки паузи, които запълваме чрез наместване на очилата или пък отпиване от чашата. Ако пиеш вода, най-лошото нещо, което може да ти се случи е да прекараш много време в тоалетната. Ако пиеш мартини, е, можеш да си представиш!

Брийзър и други алкохолни плодови напитки

Плодовите напитки могат да изглеждат като много добра идея на пръв поглед: леки, забавни за пиене и имат невероятен вкус. Въпреки това, сладкият вкус може да те подмами да пиеш повече, отколкото първоначално си планирал и така да провалиш срещата. Освен това тези питиета са силно газирани, това може да повлияе на храносмилането; коремът ти да се подуе, а ти не искаш да се чувстваш така на първата си среща, нали? Трябва да споменем, че тези питиета могат да причинят и тежък махмурлук, затова внимавай много с тях.

Коктейли

Коктейлите приличат много на мартини - да, те са невероятни напитки, но с тях можеш да се напиеш много по-бързо, отколкото би искал на първа среща, като започнеш да говориш, а и вършиш повече, отколкото си планирал. Ако държиш, поръчай си коктейл, но избери нещо леко и в никакъв случай не избирай Лонг Айлънд Айс Тий, защото това със сигурност няма да свърши добре.

Бира

Бирата е интересен избор, който може да се разбира по много начини. Да пиеш бира не изглежда много женствено, на пръв поглед; въпреки това много мъже харесват жени, които си поръчват и пият хубаво изстудена бира. Ако по принцип често пиеш бира, поръчай си също и на срещата; със сигурност не искаш да се представиш за някого, когото не си. Но ако не обичаш бира и поръчваш само, за да впечатлиш човека, с когото излизаш, не го прави, защото ще проличи, че всъщност не обичаш тази напитка. Друго, за което да се замислиш: бирата ще те кара често да ходиш до тоалетна, причинява газове и освен това дъхът ти също няма да бъде много приятен. Съобрази се с това, когато вземаш крайното си решение.

Алкохол с лед

Да пиеш чист алкохол, те прави да изглеждаш секси, опасен и готов за приключения или пък като някого, който посещава срещите на анонимните алкохолици. Но ако изиграеш добре картите си, ще можеш да впечатлиш човека, с който си излязъл на среща. Във всеки случай, не пий алкохола твърде бързо; това се случва на първите срещи, когато запълваш паузите с отпиване от напитката си. И най-важното: внимавай и пий в умерени количества или на следващата сутрин, а и за в бъдеще, ще съжаляваш, че си пил толкова много.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ