Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Тя е решила да ви напусне

Помислили сте защо напоследък тя се мярка вкъщи все по-рядко, защо нейните приятели се държат странно и защо изведнъж спря да ви критикува?

Всичко това са видими знаци, предвещаващи решителна промяна. Правилно, съществува възможност статутът ви на нейн партньор да е застрашен.

Тя спира с критиките към вас

Положително все още не сте се замисляли затова, нали? Ако е престанала да се оплаква, че винаги оставяте капака на тоалетната чиния вдигнат, това вероятно означава, че тя вече е решила да сложи край на връзката. Да, защото няма енергия да критикува лошите ви навици. Фактически е възможно да не ги забелязва и напълно да се е съсредоточила върху бъдещия живот без вас.

Все по-малко и малко срещи между чаршафите

Сексът без емоции не е нова идея за мъжете. Но с жените е по-различно. Ако интересът й към секс с вас прогресивно намалява, това също означава, че тя емоционално се дистанцира.

Дори вие да се наслаждавате страстно и напълно на секс без емоции, в повечето случаи това не важи за жените.

Приятелите й се държат по-различно с вас

Най-вероятно тя е споделила с приятелки плана да ви изостави. А те са разпространили новината сред своите приятели и колеги. Затова всеки автоматично започва да се държи различно спрямо вас, защото се страхуват, че те знаят нещо, което вие също трябва да знаете.

Тя ви потупва по гърба докато се прегръщате

Жена, която ви потупва по гърба, докато сте интимни, навярно се чувства много неудобно поради някаква причина. А колкото повече ви потупва, толкова повече дискомфорт чувства.

Прекарва все повече и повече време във фитнеса

Жените, които имат дълга връзка често започват да пренебрегват поддържането на формата. Ако тя започне да посвещава все повече и повече време на физически упражнения без специална причина, това означава, че се готви да се завърне отново в света на необвързаните хора.

Прегръдката й се променя

Близостта на физическия контакт по време на прегръдка винаги е добър индикатор за отношението към даден човек. Ако тя ви прегръща с две ръце и е близо до вас, всичко е наред, но ако започне да ви прегръща с една ръка и не се доближава до вас толкова близо, колкото преди, това е повод за тревога.

Тя се ядосва все повече и повече, обижда и отказва целувките ви

Обикновено това е последната фаза преди да ви съобщи, че връзката е приключила. Има две причини за странното й поведение.

  • Вие я дразните толкова много, че тя просто не издържа присъствието ви и затова се държи по този начин.
  • Или се надява да провокира вие да скъсате пръв, за да не бъде тя „онази, която ви е зарязала”.

Вече все по-трудно я откривате

Ако общуването ви все повече и повече се ограничава до пропуснати обаждания и sms-и, най-вероятно тя е охладняла към вас. Всички знаят, че ако жената наистина ви харесва, тя много упорито се опитва да ви се обади в уговореното време.

От домакиня се превърна в ентусиазирана посетителка на купони

Все повече и повече на кафе с приятелки, на парти без вас и пътувания през седмицата означават две неща.

  • Тя е толкова отегчена вкъщи, че търси забавления извън дома.
  • Или е наясно, че връзката ви няма да трае дълго и запълва свободното време с други дейности докато се успокои дотолкова, че сложи край на отношенията без да бъде наранена.

Обръщайте внимание на подобни знаци, за да спасите навреме потъващата лодка. Или я оставете да потъне преди нещата да станат напълно непоносими и поне запазете гордостта си!

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ