Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

7 магически фрази, които ви гарантират успех

Общуването по време на срещи не е лесно – някои от нас замръзват, докато други непрекъснато бърборят. Можете да водите разговор така, че тя да ви види в най-добрата ви светлина. Нуждаете се само от правилните думи, и не, не говорим за изрази като „Тази вечер наистина си фантастична.”

Вижте кои са правилните ... и успех!

Фраза 1: „Разкажи ми повече за това”

Засягате проблем, който тя има в определена област. Вие, искрено желаещ да й помогнете, й предлагате съвет. Внезапно всички усилия, с които сте искали да покажете съпричастност в разговора, изглеждат като загуба на време, когато тя заяви „Разбираш ли, не е толкова просто.”

Какво се е случило? Без да знаете всички факти, вие сте й дали съвет. По-скоро я накарайте да ви разкаже повече за проблема си. След това – и това е решаващо– поискайте разрешениес „Може ли да ти предложа един съвет?” Ако сте й дали достатъчно време да ви разкажи всичко, което иска, тя вероятно ще поиска да ви изслуша.

Фраза2: „Какво те кара да мислиш така?”

Тя обича да слуша кънтри музика, а за вас това е мъчение и я слушате само когато е нужно. Изразете мнението си, но само след като я попитате„Каква е причината да мислиш така?” Това е разликата между интересния разговор и незабавното отхвърляне.

фраза 3: „Никога не съм гледал на това по този начин.”

Просто е – когато тя обяснява възгледите си за шантавото поведение на някоя местна звезда, вие правите коментар с фраза 3, който прави чудеса, когато се комбинира с Фраза 2.

Фраза 4: „Това наистина те ядоса.”

Тя се оплаква от това как по-малкият й брат е потрошил колата й заради шофиране с превишена скорост. Когато коментирате ситуацията, казвайки „Той е истински безотговорен кретен”, тя отговаря укорително „Е, да, правил е грешки, но иначе е страхотен. Сигурна съм, че и ти не си бил идеален, когато си бил на 22.”

Правите прибързано заключение относно някого, който е много близък до момичето и на когото тя много държи. Останете неутралнии кажете„Представям си, че си се почувствала зле.” Така показвате съчувствие без да попадате на мина.

Фраза5: „Как мина?”

Когато тя споменава предстоящо събитие, което е много важно за нея – например трети кръг на интервю за работа, операцията на дядо й, или сватбата на близка нейна приятелка, запомнете го добре. При следващата ви среща незабавно започнете разговор за това. Тя ще си помисли „А, той е запомнил. Колко мило от негова страна!” 

Фраза 6: Ти си наистина щедър човек.”

Мъжете са щедри на комплименти, отнасящи се до видими характеристики и качества. В началото тя ще ги харесва, но с времето – ако искате да задържите интереса й – ще трябва да откриете една от личните й черти, които харесвате. Кажете й „ Ти си наистина ... (продължете с внимателна, честна, щедраи т.н.) човек. Наистина харесвам това у теб.”

Фраза7: „Възхищавам ти се.”

Когато сте на среща, намерете възможностда изразите вашето възхищение. Ако тя разказва за това какъв голям риск е поела, сменила си е работата и се е оказала в много по-добра позиция, кажете й „За това е нужен кураж. Наистина ти се възхищавам.”

Как ще разберете дали коментарите ви са печеливши? Ако са, ще забележите усмивка на лицето й.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ