Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Най-добрите филми на ужасите за нощта на Хелоуин

Какво си планирал тази година за Хелоуин? Да се маскираш като чудовище и да уплашиш децата на съседите? Да ходиш от врата на врата и да събираш бонбони? Да дълбаеш тикви? Ако нито едно от горно изброените не ти изглежда добра идея, може би трябва да прекараш нощта на Хелоуин сгушен под завивката на топло, гледайки филми на ужасите. Звучи добре, нали? Започни обратното броене с деветте най-готини филма за Хелоуин…

#9: Който и да е епизод от сериала Петък, 13-ти

Можеш да избереш, която искаш серия (засега са 12). По-злите езици ще кажат, че няма значение коя, защото те обикновено страшно си приличат, но ние казваме: избери която и да е, защото са дяволски страшни! Ако не можеш да решиш, гледай този Фреди с/у Джейсън (2009), защото в него участва и друга хорър легенда – Фреди Крюгер от Кошмари на Елм Стрийт!

#8: Шесто чувство

Ако си падаш по духовете, определено трябва да започнеш маратона си за Хелоуин със свръхестествения касов филм от 1999. Не само заради шокиращия му край, оставящ те без дъх, но и защото тук ще видиш героя от екшъните Брус Уилис в по-друга роля, без пистолет. Ойййй! И на теб ли ти се привиждат мъртъвци?

#7: Семейство Адамс

Ако прекарваш Хелоуин с децата си или пък по-бруталните филми на ужасите не са за теб, Семейство Адамс е един от най-сполучливите избори. Въпреки че филмът си остава страшен, това е по един много сладък и странен начин, затова ще заплени хора от всяко поколение, независимо какъв филмов жанр обикновено предпочитат.

#6: Хелоуин

Разбира се, какво по-подходящо от това да гледаш филма Хелоуин на Хелоуин? Има 8 филма от сериала, и още две нови версии от 21-ви век, но въпреки всичко най-много ще се разтрепериш от оригиналния Хелоуин от 1978, в който участва Джейми Лий Къртис. Но си приготви фенерче до нощното шкафче като дойде време да си лягаш…

#5: Писък

Може филмът да е от 20 години, както и да има няколко лоши продължения, но повярвай и сега върши работа. Писък не само ще те накара да пищиш, но и да крещиш, плачеш, да покриваш лице с чаршафа и да не можеш да заспиш следващите няколко нощи – страхотен избор за Хелуоин, нали?

#4: Който и да е филм от поредицата Страшен филм

Ако обичаш ужаса да върви с комедия, филмите от Страшен филм, ще те накарат да се смееш през цялата нощ на Хелоуин. Избери който искаш филм, защото всички са направени да бъдат наполовина смешни и наполовина абсурдни. А допълнителният бонус е, че след като ги гледаш, никога няма да взимаш на сериозно филми на ужасите и да се страхуваш от тях…

#3: Сиянието

Номер три – време е да те уплашим с един наистина ужасен хорър! В шедьовъра Сиянието на Станли Кубрик от 1980 не се пролива кръв, няма зли герои, чудовища, ножове и т.н. Но майсторското ескалиране на напрежението, ще те накара да си хапеш устните, гризеш ноктите, да си скубеш косите и да се сгушваш още по-плътно към този, с когото гледаш филма…

#2: Ловци на духове

Навярно вече си тананикаш хита от филма. Ако не си го гледал, със сигурност, след като го видиш, мелодията ще ти стане любима! Ловци на духове има всичко, което трябва да съдържа един хубав филм за Хелоуин: духове, мистерия и много забавление! Бил Мъри, Дан Акройд, Сигърни Уивър, Рик Моранис и останалите герои от тази фантастична история, със сигурност ще те накарат да се заливаш от смях. Затова се подготви за незабравима нощ на Хелоуин!

#1: Кошмарът преди Коледа

Заглавието не трябва да те заблуди: Кошмарът преди Коледа е филм, колкото за Коледа, толкова и за Хелоуин. А филмът е наистина страхотен! Той е плашещ, сладък, завладяващ, мистериозен, жизнен, забавен за децата, а също много интересен и за техните родители! Ако искаш нощта на този Хелоуин наистина да е специална за теб, Кошмарът преди Коледа е филмът за теб.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ