Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Когато тя казва нещо, а вие чувате съвсем друго…

Често не успяваме да декодираме думите на жените и затова се случва да направим нещо, което я превръща от мила и внимателна любовница в жестока истеричка. За да избегнете неприятните последици, обърнете внимание кои са думите, които обикновено интерпретирате напълно погрешно.

Мъжете и жените използват едни и същи думи, които в речника имат еднакво значение. Интерпретацията им е нещо съвсем различно…

Тя казва: “Целуни ме…”

Вие чувате: “Целуни ме, разтвори коленете ми и притисни гърдите ми.” Какво всъщност ви каза тя?

Че иска само целувка. Сещате ли се, устните… Добре, може би в един от 100 случая тя наистина има предвид това, което и вие, но трябва да разберете, че обикновено наистина иска само една целувка.

Целувката е чудесен начин за постигане на интимност и твърде често се тълкува като нещо повече. Със сигурност от първия ден, в който сте видели това момиче, искате да я докоснете. Повярвайте обаче, ако хванете зърната й, и я сграбчите между бедрата, ще си направите много лоша реклама.

Тя казва: “Бъди нежен …”

Вие чувате: “Хвърли ме на стената и диво ми се нахвърли.” Какво всъщност ви каза тя?

Бъди нежен! Представата на жените за нежност е на 100 светлинни години от тази на мъжете. Нежността и е вродена, докато ние трябва да се учим. Как?

Спомнете си за начина, по който тя ви докосва. Къде ви докосва, по какъв начин ви изпраща диви електрически сигнали през цялото ви тяло? Нейното докосване е леко като перце и не оставя следи. Запомнете го и се опитайте да го повторите. Упражнявайте се върху котката. Ако не забие нокти във вас, значи сте на прав път.

Тя казва: “Прави с мен каквото желаеш.”

Вие чувате: “Имаш зелена светлина да го... където и да поискаш.” Какво всъщност ви каза тя?

Toва е едно от най-често срещаните противоречия при мъжете и жените. Когато една жена ви даде зелена светлина за сексуални игри, това не означава, че тя ще приеме всичко в чаршафите ви.

Когато ви казва това, тя иска да ви покаже, че иска да се погрижите за нея и нейните нужди. Ако и се нахвърлите като разярено животно, тя ще го приеме като предателство на доверието и'. Тя може да има същите сексуални фантазии като вас, но със сигурност няма да ви позволи да прекалите. Така че, поне в началото на връзката, не показвайте всичките си идеи, които подозирате че няма да и' харесат.

Тя казва: “Желая те…”

Вие чувате: “Нека да го направим тук и сега.

Какво всъщност ви каза тя?

Тя ви каза, че ви желае, това е ясно. Но това не означва, че трябва да бъде на секундата. Особено ако сте в автобуса, в ресторанта или където и да е извън спалнята. Недейте да я влачите до най-близката тоалетна или ъгъл. Изчакайте докато стигнете спалнята вкъщи. Някъде, където ще и е удобно и топло.

С тези съвети скоро ще видите, че първо трябва да разучите репликите и и ако се съмнявате, просто я попитайте. По-добре да попитате, отколкото да поправяте разбитото си его

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ