Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Десет начина да започнете връзка

1. Поемете риска

Когато решите да посветите време и емоции само на един човек, може да се почувствате изключително изтощени. Всяка връзка крие рискове и ако наистина искате да имате постоянен партньор, ще трябва също да поемете риска.

2. Общувайте повече

Mоже би сега сте на прага на сериозна връзка , но не го осъзнавате – особено ако не споделяте какво чувствате. Естествено, може да намерите подходящото време за обяснение в любов, но ако и двамата мълчите, никога няма да разберете какво чувствате един към друг.

3. Ще трябва да опитате

Връзката не е лесен товар. Дори да сте перфектни един за друг още от първия ден, когато сте се срещнали, скоро ще се появят и първите проблеми на хоризонта. Трябва да сте готови за сериозни усложнения и не бягайте, когато трябва да инвестирате повече усилия във връзката си.

4. Не приемайте нищо за даденост

Няма идеален партньор. Но има хора, които ви подхождат повече и са подходящи да се превърнат във ваши половинки. Ако се справяте заедно в трудните ситуации и можете да разчитате един на друг, то вие ще се чувствате сугурни и щастливи. Не забравяйте, че не бива да ги приемате някакви неща за даденост. Не си задавайте въпроса дали няма по-подходящ човек за вас от този, който ви подкрепя и е до вас. Спомнете си колко трудно ви беше да намерите някой добър човек да застене рамо до рамо до вас и в добро и в лошо. Можете да чувствате всеки следващ ден все едно печелите от лотария.

5. Спрете да се съмнявате в себе си

Много лесно е да се усъмните в собствените си емоции, но се опитайте да ограничите подобни мисли. Естествено трудно е да сте 100% сигурни дали той/тя е единственият за вас, но всички прокрадващи се съмнения могат да провалят развитието на потенциалната връзка.

6. Поставете началото, не края

Много хора виждат възможността за сериозна връзка като края на свободата и волния живот. По-добре гледайте на връзката си като начало на нещо ново, още по-пълноценен живот с някого, когото силно обичате.

7. Не прекалейвайте с излизанията с други хора

Има много причини, за да се виждате с други хора. Оставяте си тези срещи като отворени възможности и в някакъв смисъл предпазна мярка “да задълбочите отношенията си”?

Просто не забравяйте, че сте част от двойка и не трябва да флиртувате прекалено много с други свободни електрони. Помислете си как би се почувствали, ако видите партньора си в подобни ситуации.

8. Помнете, че го заслужавате

Не забравяйте, че вие също заслужавате прекрасна връзка, на която да се радвате.

9. Разпознавайте знаците

Не пренебрегвайте знаците, които сочат позитивна промяна. Когато ги забележите, не ги пренебрегвайте, а се отдайте на емоциите.

10. Порастнете

Когато започвате сериозна връзка, това означава край на мимолетните флиртове и секса за една вечер, на тричасовите питиета всяка вечер с тайфата. Приоритетите и графикът се променят за сметка на...

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ