• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане
Как да направите спалнята си по-здравословна?

Как да направите спалнята си по-здравословна?

 

Как да направите спалнята си по-здравословна? 

 

Да се чувстваш комфортно в спалнята си е изключително важно, за да се чувстваш комфортно и в живота си!

Все пак, това е твоето кътче за релакс, където можеш да избягаш от стреса и напрежението в ежедневието и да си вземеш така необходимата доза пълноценна почивка. Точно затова ви предлагаме 3 прости съвета, с които ще превърнете своя оазис на съня в още по-приятно и здравословно местенце. 

Разкарайте технологиите от спалнята си

Най-лесният начин да направите стаята си за сън по-полезно място за релакс, и то още тази вечер, е като махнете всички уреди с вредни лъчения. Компютър, телефон, телевизор, дори електронен часовник – те излъчват електромагнитни вълни, които могат да нарушат спокойствието на съня ви. Ако все пак искате да имате такива в спалнята си, старайте се да ги изключвате от контакта 20 минути преди лягане. Така ще намалите вредните облъчвания, които в противен случай могат да нарушат естествения биоритъм на тялото ви.

Подредете

Може и да ви звучи банално, но редът в спалнята е изключително важен, за да се чувствате спокойни, да си отпочинете добре и да намалите нивото на стреса, натрупан през деня. Безпорядъкът създава усещане за напрежение, а това е последното нещо, което ви е необходимо, преди да заспите, нали?

Внесете нещо зелено в спалнята си

Сигурно знаете, че зеленият цвят има успокояващо действие? Затова, ако ви се иска да промените нещо в спалнята си, пребоядисайте стените в тази тоналност. Така бързо и лесно ще създадете съвсем различна атмосфера. Освен това е препоръчително и да имате живи растения в стаята, в която спите. Те внасят повече уют и спокойствие и също така вдъхват повече свежест и „живот“ на спалнята. Ще ги оцените особено силно, когато навън времето е мрачно и дъждовно.

Сладки сънища, приятели!

 

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече