Сънуваме интимния си партньор по-често, отколкото си мислим!

Сънуваме интимния си партньор по-често, отколкото си мислим!

 

Сънуваме интимния си партньор по-често, отколкото си мислим!

 

Какво сънувахте снощи? Ако сте в романтична връзка, имаме голям шанс да познаем!

Скорошно проучване показва, че интимният ни партньор се появява в 20% от сънищата ни. Все още не са открити точните причини за това и учените отбелязват, че са необходими още изследвания по темата. Но все пак фактът е налице!

Проучването е направено с цел да се наблюдават факторите, които влияят на зависимостта между нашите сънища и това, което ни се случва, докато сме будни. В случая интерес провокира честотата на сънуване на нашия партньор и това, че предпоставки като интимност, нежност и емоция са решаващи за съдържанието на съня ни.

Има и още един доста любопитен факт по темата. През 2011 г. друго проучване, направено във Великобритания, излиза с твърденията, че екс партньорите също са чести гости в сънищата ни. Особено при мъжете! То показва, че около 25% от господата редовно сънуват своите бивши, без значение дали са в нова връзка, или не.

Но нека нежната половина не изпада в паника! Учените подчертават, че не е задължително мъжът да изпитва чувства към бившата си приятелка, за да я сънува.

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече