Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

5 секси тайни, които тя крие от теб

Мъжете не знаят много за жените, особено за нещата, които жените искат в леглото. Причината не е във факта, че мъжете не се интересуват, а поради факта, че до такива разговори рядко се достига.

Разбира се, всяка жена е различна, но все пак когато става въпрос за секс, има пет неща, за които обикновено жените се съгласяват. Разбери кои са те и подходи към нея както никога до сега..

Тайна номер 1 – тя няма нищо против да прави секс, когато е неразположена

В този случай, трябва да се приложат определени правила. Обикновено, всичко става много бързо. Увери се, че матраците са покрити с непромокаеми материи и сложи хавлии преди да предприемеш някакви действия. И двамата вземете душ за по-добра хигиена. В този период жените са по-податливи на инфекции.

Ако тя използва тампон и го махне точно преди акта увери се, че имаш лубрикант под ръка. Тя може да етвърде суха. Бонусът от секс в този период, е че жената е много чувствителна, хормоните са на най-високо ниво и има голяма вероятност да стигне до оргазъм.

Тайна номер 2 – тя не обича безкрайния секс

Това е моментът, когато жената обикновено симулира удоволствие. Не вярвайте на всичко, което виждате. Да бъдеш мъж означава да знаеш кога просто да легнеш на възглавницата, да почиваш и да се наслаждаваш на плодовете на своя труд.

Щастливото момиче в обятията ти е вече подарък, така че не проваляй следващата възможност, само защото искаш да се самодокажеш. Разбира се, има и секс машини. Те са като направени от гума и могат да бъдат само заместител в периодите на суша.

Жените обичат оргазмите толкова, колкото обичат и мъжете си, но, един е достатъчен и трябва да е с високо качество. Вторият е бонус. След това всичко зависи от ситуацията. Не се съмнявай – ако иска още, ще направи всичко възможно да разбереш.

Тайна номер 3 – тя мисли, че използването на повече пръсти едновременно не е непременно по-добре

Когато я задоволяваш с ръка, започни с един пръст по външната част и след това, когато стане... нежно проникни. Бъди наистина нежен. Ако иска да влезеш по-дълбоко, тя ще ти даде знак. Не се опитвай да достигнеш матката й. Може да е наистина неприятно ако половината ти ръка е в тялото й. Така че винаги питай преди да използваш повече пръсти.

Тайна номер 4 – тя обича да опитва нови неща

Повярвай, тя иска да опита много неща, но никога няма да събере куража да изрази желанието си или да поеме инициативата. Забавен и лесен начин да разбереш какво иска тя е всеки от вас да направи списък със желанията си и после си ги размените. Може да напишете списък с нешата, които искате да направите един на друг. Сега разменете списъците и се залавйте за работа!

Тайна номер 5 – тя е възбудена сутрин

Това често е пренебрегвано състояние дори от самите жени. Опитай да се промъкнеш в бикините й с еркеция – просто я нежно масажирай. Отдели малко време. Почти сигурно е , че тя няма да има нищо против.

Преди да опиташ каквото и да е, ние ти предлагаме да навлажниш пениса си. Може също да използваш лубрикатн. Така ще избегнеш изтезания от типа „Още не съм се събудила, а ти вече ме измъчваш.” И ще го замени с „Колко е приятно!”

Не всички жени обичат сутрешния секс, но могат да го заобичат благодарение на твоите усилия.

Има още много други неща, които жените тайно обичат. Всяка жена е различна, такива са и нейните тайни желания и страхове. Начините да разбереш страховете й са като играете игри.

Не забравяй: добрият секс винаги се случва между партньори, които честно говорят за своите желания.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ