Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане
Sleep Test с Ана Пападопулу

Sleep Test с Ана Пападопулу

Много хора в действителност не знаят на какъв матрак ще се чувстват най-удобно. Някои предпочитат по-твърд, други – по-мек матрак. А какво се случва, ако сте двойка и имате различни нужди? Често с възрастта потребностите на тялото се променят. Когато избирате нов матрак, най-вероятно го изпробвате в магазина. Надяваме се, че го правите! Все пак ще спите доста години на него. И едва ли сменяте матрака си всяка година. Има и случаи, в които сте изпробвали матрака и сте го харесали, но след няколко нощи вкъщи, откривате, че сте направили ужасна грешка и той изобщо не е това, което сте очаквали. И тогава какво?

     

Изборът на добър матрак е изключително важно решение. Защото сънят играе основна роля за добро здраве. Пълноценният сън ни зарежда с енергия, позволява на мозъка ни да обработи натрупаната през деня информация. Влияе позитивно на нервната система - разтоварваме се от натрупания стрес. Подпомага имунната система. Възстановява тялото ни – кости, мускули и стави. Ускорява метаболизма.

     

Представяме ти Слийп Теста на Dormeo с актрисата Ана Пападопулу. В трите видеа, ще откриеш искрените и неподправени реакции на чаровницата, по време на тестването на матраците Дормео. Виж избора на Ана и се запознай с основните правила при избор на матрак.

 

Вижте трите видеа от Sleep Test-а на Ана Пападопулу

Можеш да намериш всички матраци на Dormeo с 30 дни тест период, безплатна доставка, 0% лихва и 15 г. гаранция.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ