Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Концерт на възглавници дава старт на кампанията Малки стъпки за ГОЛЯМО бъдеще

Дормео, SOS Детски селища България, Модо България и Сердика Център те канят на официалното откриване на благотворителната кампания МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще на 19 март 2016 от 11:00 часа в СЕРДИКА ЦЕНТЪР ниво -1, Голяма Ротонда.

Стартът на кампанията ще бъде даден с уникален Концерт на възглавници, а входът е  свободен!

Музикалното събитие е специално за деца и за всички, които са запазили детското в себе си!

По нестандартен начин малките дами и господа ще открият очарованието на класическата музика – поседнали на възглавницa, спокойно обикалящи около музикантите на MODO и техните инструменти.

Каузата МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще е насочена към насърчаване развитието на талантите, извънкласните занимания и професионалното ориентиране на децата и младежите, за които Сдружението се грижи.

Важна част от каузата на благотворителната ни кампания МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще е набирането на средства за занимания с изкуство на децата и младежите от SOS Детски селища България

 

Подкрепи и ти каузата!

Изпрати СМС с текст ДА на номер 1287 и дари 2 лева!*

 

Всички заедно с малки стъпки можем да осигурим на децата и младежите от програмите на SOS Детски селища България тяхното ГОЛЯМО бъдеще, като съберем за каузата 34 881,54 лв.  Дормео вече дари 10% от сумата - 3500 лв.

 

Очакваме те на 19 март, доведи своето дете или внучето си, стани част от каузата на Дормео и SOS МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще!

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ