Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Сънуваме интимния си партньор по-често, отколкото си мислим!

 

Какво сънувахте снощи? Ако сте в романтична връзка, имаме голям шанс да познаем!

Скорошно проучване показва, че интимният ни партньор се появява в 20% от сънищата ни. Все още не са открити точните причини за това и учените отбелязват, че са необходими още изследвания по темата. Но все пак фактът е налице!

Проучването е направено с цел да се наблюдават факторите, които влияят на зависимостта между нашите сънища и това, което ни се случва, докато сме будни. В случая интерес провокира честотата на сънуване на нашия партньор и това, че предпоставки като интимност, нежност и емоция са решаващи за съдържанието на съня ни.

Има и още един доста любопитен факт по темата. През 2011 г. друго проучване, направено във Великобритания, излиза с твърденията, че екс партньорите също са чести гости в сънищата ни. Особено при мъжете! То показва, че около 25% от господата редовно сънуват своите бивши, без значение дали са в нова връзка, или не.

Но нека нежната половина не изпада в паника! Учените подчертават, че не е задължително мъжът да изпитва чувства към бившата си приятелка, за да я сънува.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ