Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Тайната за добър сън върху ортопедичен матрак

Днес  животът е много динамичен и стресиращ, а времето, което ни остава за сън, много малко. В тези условия, ортопедичният матрак става все популярен и това не е случайно. Тези матраци са изключително комфортни и полезни за здравето, което ги прави незаменими.

Какво прави ортопедичните матраци толкова специални?

Най-вече дизайнът им: той следва извивките на тялото и оказва подходяща опора на гърба, врата и ставите. Точно това ги отличава от обикновените матраци и ги прави специални. Върху ортопедичният матрак сънят е добър, а това подобрява целия ти живот.

Но нека навлезем в детайлите: обикновено, извивката на гръбнака наподобява латинската буква "S". За да се чувстваш удобно в леглото, да спиш по-добре и да не се събуждаш сутрин скован, тялото ти се нуждае от точната подкрепа за тази извивка през цялата нощ. Такава опора традиционният матрак не може да ти окаже. Ако често се будиш през нощта или сменяш позицията си на сън, защото ти е неудобно, определено се нуждаеш от смяна на матрака.

При ортопедичния матрак, ситуацията е точно обратната, когато легнеш върху него, изпитваш усещане за комфорт, чувстваш как повърхността, върху която лежиш, перфектно се оформя по тялото ти, ти се отпускаш и заспиваш, без да се въртиш и мяташ с часове. Някои хора казват, че усещането е като за сън върху облак!

На какво се дължи тази разлика в усещането?

Дизайнът на ортопедичния матрак е напълно различен от този на традиционния. Структурата му може да бъде изградена от специални микрокапсули или пружини, както направена и от мемори пяна или латекс.

Често в един модел се съчетават различни материали. Но най-важното е, че те се адаптират перфектно към формата и теглото на тялото. И още нещо: следват извивките и движенията му, независимо от позицията на сън. По този начин, на мига се облекчават болките в ставите, което често е причината за схващането.

Адаптирането на матрака по тялото ти създава стабилност и комфорт през цялата нощ и е чудесен избор, ако ти и партньорът/партньорката ти спите на едно легло. Дори партньорът ти да движи тялото си и да става през нощта, ти няма да го усещаш.

За кого са най-подходящи ортопедичните матраци?

Добрата новина е, че ортопедичните матраци са подходящи за всеки, защото се адаптират отлично по индивидуалната форма на тялото.

Въпреки това, те са най-добрият избор за хора, събуждащи се със схванат врат, както и болки в гърба.

Ако ти имаш подобни проблеми, консултирай се с лекар и избери подходящ за твоите изисквания ортопедичен матрак.

 

 

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ