Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане
Топ 3 цвята за детската стая

Топ 3 цвята за детската стая

Разбери как цветовете в стаята влияят на твоя малчуган за индивидуалното му развитие.

Спри се на най-подходящите за точно твоето дете - кои са те, разбери тук.

А ти знаеш ли как да декорираш детската стая според характера и темперамента на твоето дете? Цветовете влияят подсъзнателно на мислите и чувствата, затова е важно да ги съобразиш с индивидуалностите точно на твоя малчуган!

Подготвили сме ти цветен наръчник, за да разбереш кои цветове и нюанси помагат на децата да изразят силните си черти.

Ето  какви цветни  акценти да използваш, за да разггърнеш пълния им потенциал.

Розов   - романтичен, нежен, сладурски.

Не случайно всички момиченца обичат розово. Розовото е универсален цвят, символизира всичко момичешко и детско. Няма как в гардероба на малкото ти момиченце да няма поне една розова дрешка, нали? Розовата гама е изключително успокояваща, особено при деца, които са склонни към избухливост и агресия. Освен това придава на момичешата стая една нежна романтична и чаровност. Затова експериментирай с различните нюанси – от бонбонено до ярките, наситени тонове.

 

     

Син - лечебен, изтънчен.

Синият цвят е успокояващ. С нюансите обаче е хубаво да се внимава - сиво-синята гама може да донесе тъга. Синият цвят увеличава производителността – твоят малчуган ще бъде винаги активен и деен в стая със сини нюанси. Ако обаче детето ти отказва да се храни, избягвай да му сервираш храната в сини чинии – не влияят добре. За детската стая са идеални топли или ярки сини нюанси, с тъмните е по-добре да се внимава. Добре е да знаеш и, че синият цвят спомага за охлаждането. Затова, ако бебето ти е склонно да се изпотява, боядисай стаята му в синьо. Ще помогне!

 

     

Зелен - успокояващ, освежаващ, благоприятен.

Зеленият е сред най-подходящите цветове за декориране на детската стая на твоя ученик. Този цвят насърчава мисловния процес и концентрацията. Създава релаксираща и отпускаща среда, в която детето ще твори сред спокойствие и уюта на собствения си дом. Учените дори смятат, че декорирането на детската стая в зелената гама повишава самочувствието на детето. Освен това зеленият цвят е изключително подходящ за интровертни деца. Той е сред най-подходящите цветове в декориране и защото е широко разпространен в природата.

         

Ако сме те заинтригували, виж и предложенията на Дормео за детската стая тук.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ