Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

В какъв цвят да боядисате спалнята си?

 

Спалнята е вашият будоар за релаксация и спокойствие. Или поне трябва да бъде такава! Знаете ли, че средно прекарвате 1/3 от деня си именно в тази стая на дома. И именно в нея, трябва да на намирате място за отдих, което да ви накара да се откъснете от напрежението и стреса в ежедневието. Ето защо цветовете, които ще изберете за нея, са много важни за пълноценната ви почивка. Ако ги подберете правилно, ще заспивате и ще се събуждате в много по-добро настроение.

 Е, предлагаме ви да научите малко повече за въздействието на различните нюанси, в това отношение. Така по-лесно ще изберете подходящия цвят за вашата спалня...

 Зелено

Горещо ви препоръчваме този цвят, защото той носи усещане за свежест, спокойствие, комфорт и релаксация. Заложете на по-меки зелени тонове и няма за сгрешите!

 Бяло

То създава усещането за свежест, чистота и свобода. Определено е подходящ избор за спалня, защото действа разтоварващо, а и може да бъде съчетано с мебели в различни цветове. Бялото със сигурност ще направи деня ви по-слънчев!

 Бежово

Това е един от най-предпочитаните цветове за спалня, което е добре. Бежовото внася усещане за комфорт и топлина, но в същото време може да ви накара да се чувствате по-лениви. Имайте предвид това!

 Синьо

Неговото релаксиращо и отпускащо действие ще ви накара да почувствате така все едно летите в небето или все едно вълните галят тялото ви... С други думи – няма да сгрешите, ако изберете този цвят, който успокоява нервната система и създава усещане за свежест.

 Жълто и оранжево

Можете да ги изберете за спалнята си, но само ако са в топли и по-светли нюанси. Така те ще създадат усещане за уют и жизнерадост. Ако заложите на твърде наситени тонове обаче, ефектът, който ще постигнете, е да възбудите твърде много нервната си система. Той е чудесен за всекидневната, но не и за спалнята.

 Червено

То определено не действа релаксиращо и успокояващо, но пък това е цветът на страстта все пак! Затова, ако искате настроението в спалнята ви да бъде много горещо, не го пренебрегвайте.

 Лилаво и розово

Това са много романтични и артистични цветове, които могат да бъдат подходящи за спалнята. Изберете по-нежни и светли нюанси обаче! Именно те действат успокояващо и отпускащо, и ще ви помогнат да се откъснете от реалността, докато сте в будоара си. Имайте предвид обаче, че с наситените тонове обаче ще постигнете обратния ефект.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ