Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Вълна Мерино – изтънчен комфорт и несравнима мекота!

 

Вълна Мерино е най-меката вълна в света! Нейните фибри са изключително постижение на милиони години еволюция, защото са естествени, биоразложими и възстановяващи се. Вълната Мерино има микроскопичен диаметър около една трета от една десета от дебелината на човешкия косъм. Колкото по-малък е диаметърът, толкова по-мека и недраскаща ще бъде тъканта.

 

Но нека направим един паралел със синтетичните материали.

 

Обикновено те запарват, карат ни да се потим и не позволяват на кожата да диша. Това създава дискомфорт, особено по време на сън. С вълна Мерино подобно нещо няма как да се случи. Тя не запарва, а затопля! Овен това е проветрива, а фибрите й реагират на смяната на телесната температура. Което ще рече, че, когато е студено, те запазват топлината. И обратното – когато е прекалено топло, те охлаждат.

 

Осен това, вълна Мерино има способността да абсорбира големи количества пара. Високата абсорбация не позволява вълната да произвежда статично електричество. Което е от особена важност за здравословния сън, а и за здравето като цяло.

 

Друго голямо предимство на тази вълна пред останалите материали е изключителната мекота при допир и факта, че не причинява сърбежи. Всички добре познаваме неповторимото усещане, когато погалим нещо меко с ръка. Представете си сега, колко приятно ще бъде, ако тази нежна мекота обгърне цялото ви тяло!

 

Вълна Мерино е и изключително еластична. Така например, ако облечем дреха от тази материя, тя ще следва естествените движения на тялото ни, ще се разпъва по тях, а после ще възвръща първоначалната си форма.

 

Към всичко изброено дотук, трябва да добавим и още едно важно качество, особено за по-практичните от нас. Продуктите от тази материя се поддържат изключително лесно и запазват за по-дълго цветовете си. Фибрите на вълната Мерино имат естествен защитен слой, предпазващ от абсорбция на петната.

 

Затова, ако държите на естествена, удобна еко материя, която е издръжлива и създава усещане за комфорт и мекота, спокойно можете да се доверите на вълна Мерино!

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ