Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Уелслийп микрофибри за уют и абсолютен комфорт по време на сън

 

Чували ли сте за така наречените микрофибри? А знаете ли колко са важни за съвременния начин на живот? Ние ще ви кажем...

Те са изключително меки, леки и топли и се използват за създаването на какви ли не неща, които правят ежедневието ни по-приятно и комфортно. Ще ги срещнете в състава на различни спортни облекла, сака, поли, меки тъкани, тапицерии, индустриални филтри, почистващи продукти и други.

Има различни видове микрофири, но най-често срещаните са направени от полиестер. Откриването му се оказало ключово събитие за съвременната индустрия! Това се случило преди около 50 години и от тогава насам са направени много нови разработки, за да може от ултра фини фибри да се стигне до получаването на микрофибри.

Но защо те са толкова специални? На първо място те са универсални и изключително издръжливи. Полиестерът подлежи на дългогодишна употреба, а устойчивостта му на изхабяване, свиване, нагъване и деформиране като цяло е революционна!

Не по-малко впечатляващи са свойството му да предпазва тялото от изпотяване, запазвайки го сухо, както и способността му да регулира естествената температура на организма. Точно затова плиестерът се използва широко за направата на плетени тъкани и такива за спортни облекла.

Благодарение на мекотата, еластичността и водоустойчивостта си полиестерните микрофибри са предпочитан материал за изработката на различни продукти са спане. Дори съществуват специални Уелслийп микрофибри, които са много различни от обикновените полиестерни такива и са създадени, за да осигурят максимален комфорт по време на сън. Те могат да се похвалят с отлични термични свойства и са изключително леки и приятни на допир.

Бързо ще се убедите в това, ако се се докоснете до възглавници или завивки с пълнеж от Уелслийп микрофибри! Уникалната им структура създава въздушни джобове и им добавя допълнителен обем, правейки ги изключително пухкави и уютни. А още по-хубавото е, че такива продукти са много лесни за поддръжка.

Звучи чудесно, нали? 

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ