• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане
Как да подредим дома си с Фън Шуей

Как да подредим дома си с Фън Шуей

Освежете дома си с Фън Шуей

Освободете се от всички боклуци

Доставете свежа енергия в дома си, oтворете прозорците, боядисайте стените и почистете гардероба. Вижте как може да освежите апартамента си само в няколко стъпки и да си осигурите баланс на енергиите следвайки Фън Шуей.

Проветрете всичко!

Първо правило – отворете широко прозорците и вратите и проветрете апартамента. Ще донесете допълнително свежа енергия ако пребоядисате стените, изнесете дрехите на въздух и после ги приберете обратно в проветрения гардероб.

Преподредете гардероба

Освежете гардероба си и изхвърлете най-сетне всичко, което не ви подхожда енергийно, особено като цвят или шарка.

Ако наистина не може да се разделите, с някои от нещата, запазете ги за по-подходящ момент, когато ще ви потрябва точно определен цвят. Междувременно може да ги съхранявате в спейс бегс като същевременно спестявате място.

Прегледайте колко дрехи остават. Нека са по-малко, но такива, които обичате да носите, отколкото да имате гардероби пълни с дрехи, сред които отново се чудите какво да облечете всеки ден.

Поправете всичко, което не работи

Подновете рамките за снимки, поправете дръжките и скърцането на вратите и прозорците. Затегнете крановете на мивката, защото капещите кранове карат енергията и всичко добро да изтича, а не да се задържа в дома ви.

В зависимост от това в кой сектор се намират тръбите за вода влияят на мъдростта, парите, семейното партньорство, приятелите и близките.

Освежете цвета на стените в дома си

Изберете възможно най-близки до естествените бои. Нека те са дишащи и пропускливи за въздух и влага, което ще запази естествената влажност на стените и строителните материали.

В дневната и спалнята избягвайте непропускливи или полупропускливи бои като латекс например. Те са особено неподходящи за нови апартаменти, тъй като изискват повече време за съхнене и задържат стените влажни по-дълго време. По тази причина по-чувствителните хора дори изпитват неразположение по време на сън.

Какви цветове са подходящи за различните пространства

 • Фън Шуей препоръчва пастелни цветове
 • Мястото за игра да е в оранжево
 • Работният кът в жълто
 • Спалнята пурпурна
 • Банята синя или зелена
 • Дневната и мястото за хранене в червено, за стимулиране на апетита, или жълта или оранжева за да зарежда с оптимизъм

Не забравяйте, че изборът на цвят зависи както от целта и предварителното разпределение на пространтвото, така и от това кой обитава стаята и за какво възнамерява да я използва.

Това са само възможности, които трябва да се съобразят с енергиите управляващи конкретното пространство.

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече