• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

За съня

 • Защо матракът ти се нуждае от топ матрак?

  Защо матракът ти се нуждае от топ матрак?

  За да не му е самотно? За да не му е студено през зимата? Вероятно. Но истината е, че подходящият топер ще подобри няколкократно съня ти. И ето ги 9-те причини да си вземеш висококачествен топ матрак днес. 

 • Sleep Test с Ана Пападопулу

  Sleep Test с Ана Пападопулу

  Много хора в действителност не знаят на какъв матрак ще се чувстват най-удобно. Някои предпочитат по-твърд, други – по-мек матрак. А какво се случва, ако сте двойка и имате различни нужди? Често с възрастта потребностите на тялото се променят. Когато избирате нов матрак, най-вероятно го изпробвате в магазина. Надяваме се, че го правите! Все пак ще спите доста години на него. И едва ли сменяте матрака си всяка година. Има и случаи, в които сте изпробвали матрака и сте го харесали, но след няколко нощи вкъщи, откривате, че сте направили ужасна грешка и той изобщо не е това, което сте очаквали. И тогава какво?

 • 10 лесни трика да спиш по-комфортно през горещите летни нощи

  10 лесни трика да спиш по-комфортно през горещите летни нощи

  На всички ни е познато: въртене, мятане, потене и проклятия срещу нахлуващата отвсякъде нощна жега…Понякога през топлите летни нощи си е истинско предизвикателство да се наспиш добре? Вече не! Ето 10 лесни съвета, които да ти помогнат да спиш отново като бебе…

 • 6 вечни истини за съня

  6 вечни истини за съня

  Спим средно една трета част от живота си, но прави ли ни това експерти по съня? Всъщност не. Има толкова неща, които не знаем за този специален начин за почивка, въпреки че се възползваме от него всяка нощ. Време е да разкрием 6-те важни истини за спането!

 • 3 лесни съвета, с които да подобриш съня си

  3 лесни съвета, с които да подобриш съня си

  Проблемите със съня са нещо, което не приемаме на сериозно, докато не ни се случи. Ако не се наспиваш достатъчно, това ще засегне целия ти живот: здравето, професионалните отношения, приятелства и общуване, както и общата физическа форма.

 • 10 храни, които ни държат будни

  10 храни, които ни държат будни

  Често ли страдаш от безсъние? А не знаеш защо – уморен си, късно е, не се притесняваш за нищо и все не можеш да заспиш. Безсънието може да е причинено от храната, която си ял на вечеря. Някои храни пречат на добрия сън и ти докарват нощи на въртене и мятане в леглото. За да предотвратиш това, прочети кои храни да избягваш в бъдеще.

 • 7 начина да се разсънваш лесно сутрин

  7 начина да се разсънваш лесно сутрин

  Обичаш да ставаш рано сутрин? Ако това не е така, със сигурност ставането рано сутрин е проблем. Има, обаче, няколко лесни и много ефективни начина да се събудиш с първите лъчи на зората. Готов ли си да направиш сутрините си най-доброто време от деня? 

 • Печеливш в играта - Събудете се в нова спалня

  Печеливш в играта - Събудете се в нова спалня

  Печеливш в играта на Дормео „СЪБУДЕТЕ СЕ В НОВА СПАЛНЯ” е Елена Райкова от гр.Варна.

  Честито!

 • Dormeo X-Sensor Test напълно безплатно

  Dormeo X-Sensor Test напълно безплатно

  Ела в магазините ни и изпробвай безплатно с Dormeo Х-Sensor различни модели матраци. X-Sensor е дигитална технология за измерване зоните на комфорт и натиск на тялото. Открий кой е най-подходящия матрак за теб!

 • Изберете внимателно материалите, от които са изработени матракът, възглавницата и завивките ви.

  Изберете внимателно материалите, от които са изработени матракът, възглавницата и завивките ви.

  Ние спим със затворени очи, но това не означава, че не виждаме. Нашият мозък е способен да създава фантазни образи, които наричаме сънища. Всъщност, докато спим, телата ни работят интензивно. Това е времето, през което тялото се грижи за себе си; то отпочива, обновява се и става по-силно. 

 • Важен е изборът на матрак

  Важен е изборът на матрак

  Замисляли ли сте се колко време прекарвате в леглото? Ще повярвате ли, че отговорът е: приблизително една трета от целия ви живот!

  Затова е много важно да прекарвате това време, като спите върху удобен и висококачествен матрак.

  Какво прави един матрак качествен?

 • Йога за добър сън

  Йога за добър сън

  Всеки от нас е имал или все още има проблеми със съня. Възможно е да сме пили кафе преди лягане и то да е повлияло на съня ни, или е възможно да сме си легнали, след като нещо много ни е ядосало, или сме си легнали, но се тревожим за трудния ден, който ни предстои.

 • Йога за добър сън

  Йога за добър сън

  Всеки от нас е имал или все още има проблеми със съня. Възможно е да сме пили кафе преди лягане и то да е повлияло на съня ни, или е възможно да сме си легнали, след като нещо много ни е ядосало, или сме си легнали, но се тревожим за трудния ден, който ни предстои.

 • Качеството на спалните завивки влияе на съня ти

  Качеството на спалните завивки влияе на съня ти

  Колко хубаво спим или отпочиваме не зависи само от леглото ни, а и от материалите на спалните завивки и възглавници.

 • Как да подобрите живота си като изберете от коя страна на леглото да спите?

  Как да подобрите живота си като изберете от коя страна на леглото да спите?

  Философията Far Away

 • От колко сън се нуждаем?

  От колко сън се нуждаем?

  През различните периоди на живота си имаме нужда от различно количество сън. Децата имт нужда от повече сън, отколкото от възрастни, които спят много по-малко...

 • Осъзнат сън. Или можем ли да контролираме сънищата си?

  Осъзнат сън. Или можем ли да контролираме сънищата си?

 • От колко сън се нуждае едно дете

  От колко сън се нуждае едно дете

  Когато станеш родител, ставаш свидетел на наистина интересен феномен. Ако преди всяка вечер си ходил по партита и си се забавлявал, всичко, което искаш да правиш сега е да си легнеш на минутата, защото да бъдеш родител е изтощително. Но децата ти мислят другояче, те ще настояват да останеш буден възможно най-дълго, защото страшно много им се иска да не пропуснат забавните часове с теб.

 • Вярно ли е, че има нощи, в които не сънуваме?

  Вярно ли е, че има нощи, в които не сънуваме?

  Изследванията сочат, че всички хора, независимо от това дали помнят сънищата си или не, извършват интензивна мозъчна дейност нощем. Това означава, че всички сънуваме...

 • Добре дошли в новия сайт на Дормео

  Добре дошли в новия сайт на Дормео

  В новия онлайн магазин на Дормео ще намерите нови по-подробни продуктови описания, нов селектор, който ще ви помогне да намерите най-подходящия матрак за вас, съвети как да направите най-добрия избор на продукт, който отговаря на вашите нужди, възможност за видео презентация, абонамент за електронното издание на Дормео, ще споделите мнения с вашите Facebook приятели, ще прочетете вълнуващи статии за съня, здравето, секса, красотата...и много, много повече...

 • За проблемите със съня

  За проблемите със съня

  Когато не сме на ваканция, ние обикновено се борим с много трудни и изтощителни дни. Въпреки това, може да се случи вечер да лежим в леглото и да не можем да заспим. Когато положим глава на възглавницата, ние започваме да мислим за следващия ден и за предстоящите занимания, а и за деня, който е отминал.

 • Защо качественият сън е важен за здравето?

  Защо качественият сън е важен за здравето?

  Знаете ли, че повечето хора прекарват около 1/3 от живота си в леглото? Ако се наспивате добре, клетките ви се регенерират много по-бързо, забавя се стареенето, което автоматично означава, че качественият сън е жизненоважен за всеки човек. Освен това действа отпочиващо и ви поддържа в добра форма.

 • Доверявате ли се често на на интуицията си

  Доверявате ли се често на на интуицията си

  Без съмнение, в нашия живот ни се е случвало да получаваме мигновени проблясъци или неочаквано просветление, светкавично осъзнаване и намиране на разрешението на даден проблем. Ние нямаме никакво знание за това как и от къде се е появила подобно гениално разрешение или идея, как сме достигнали до този връх на мисълта!

 • Какво знаеш за възглавницата си?

  Какво знаеш за възглавницата си?

  Колко добре познаваш възглавницата си? Ако си сред хората, които я вземат за даденост и просто поставят върху нея главата си всяка нощ, пропускаш много! Възглавницата ти също има отделен, интересен живот и със сигурност ще оцени допълнително внимание! Продължи да четеш, за да опознаеш възглавницата си и нейните добре скрити тайни… 

 • Какво издава позата по време на сън за връзката ви

  Какво издава позата по време на сън за връзката ви

  Начинът по който спите и позата, която заемате по време на сън могат да са много показателни за връзката ви. Това е ситуация, при която почти не успяваме да се контролираме и сме най-чувствителни. Подобни моменти могат да са показателни за много неща, свързани с нас самите или с партньора ни. Представлява ли за сънят за вас форма на отдих или е също може да бъде израз на любов? Заспивате ли в момента, в който легнете да спите?

 • Как да преодолеете безсънието

  Как да преодолеете безсънието

  Сънят е един от най-важните процеси в живота ни. Колко успешно се справяме с всичко, което вършим през деня зависи от това дали сме спали добре през нощта. Някога имали ли сте проблеми да се концентрирате през деня, защото се прекарали цялата нощ във въртене и мятане в леглото? Предлагаме ви някои съвети, които могат да ви помогнат да преодолеете безсънието.

 • Как да спрем да удряме алармения бутон сутрин

  Как да спрем да удряме алармения бутон сутрин

  Сутрин, без да се опиташ да удариш алармения часовник? Изглежда ти невъзможно?! Сигурно си мислиш, че часовникът с аларма прави по-лесно ставането сутрин, но удължавайки неминуемото само усложняваш ставането. По-трудно ти е да станеш, губиш ценно време, през което можеш да свършиш нещо друго, а не да спечелиш само няколко минути некачествен сън.

 • Как трябва да приспивате бебето си

  Как трябва да приспивате бебето си

  Предлагаме ви 5 прости начина,чрез които ще можете да приспивате бебето си и да го накарате да спи в продължение на няколко часа без да се събужда.

 • Колко трябва да спят децата?

  Колко трябва да спят децата?

  Загрижен си дали децата ти се наспиват достатъчно? От колко време сън се нуждаят? Кое е нормалното количество часове сън, когато става въпрос за деца на различна възраст? Събрахме точна и доказана информация, за да ти помогнем да направиш информирано решение.

 • Лошият сън означава ли край на връзката ви?

  Лошият сън означава ли край на връзката ви?

  Случайно да сте най-добри приятели с партньора си през деня и най-лоши врагове вечер поради проблеми със съня?

 • Най-странните факти за съня

  Най-странните факти за съня

  Питал ли си се как сънуват слепите хора? Знаеш ли кое животно може да оцелее с по-малко от два часа сън на ден – всеки ден? Колко можеш да издържиш без сън? Какво говори за теб позицията ти на сън? Ето едни от най-интересните, невероятни и забавни факти за съня!

 • На какво мирише леглото ви?

  На какво мирише леглото ви?

  Преди да обвините съпруга си и неговото хъркане през нощта за тъмните кръгове под очите си, разгледайте отново парфюмираните козметични продукти, които използвате.

 • Не можеш да заспиш в жегата?

  Не можеш да заспиш в жегата?

  Премяташ се от единия на другия хълбок, опитвайки се да намериш перфектната позиция за сън, но все не успяваш да заспиш. Звучи познато, нали?

 • 7 трика срещу неспокоен сън

  7 трика срещу неспокоен сън

  Посветете сутрините си на събуждане – на мислите, чувствата и духа. Закусвайте обилно, направете списък със задачите и просто се радвайте, че ви предстои нов, пълен с изненади ден.

 • От колко сън се нуждае тялото ти?

  От колко сън се нуждае тялото ти?

  Постоянно си уморен и нямаш енергия? Не можеш да спреш да се прозяваш, дори да си спал достатъчно през цялата нощ?  Може да не се наспиваш или да спиш твърде много, въпреки правилото „поне 8 часа на нощ“. Всеки от нас е уникално човешко същество, затова потребностите ни за сън са различни. Затова как да разбереш от колко сън се нуждае тялото ти?

 • Победи безсънието!

  Победи безсънието!

  Въртиш се в леглото, опитвайки да се пребориш с безсънието? Това е често срещано, но не променя факта, че е неприятно и понижава качеството на живота ти. Ако искаш качествен сън и да се сбогуваш с безсънните нощи, трябва да обявиш война на безсънието!

 • Победители от играта на Dormeo и мегамаркет Roda!

  Победители от играта на Dormeo и мегамаркет Roda!

  Печеливши от Наградната игра на Дормео и Рода: „Съберете и изберете красивата колекция за спалня на ДОРМЕО”

 • Подаръци за добър сън

  Подаръци за добър сън

  Помислете върху това, как може да направите нечий жhttps://www.youtube.com/watch?v=cCP0nHopT7Yивот по-добър и то със съвсем скромна финансова инвестиция от ваша страна. Без подходяща възглавница, здравият, спокоен сън е почти невъзможен

 • Подремването през деня - добро или лошо?

  Подремването през деня - добро или лошо?

  Със сигурност си чувал за сиестата? Краткото подрямване следобед е популярно в много страни, но за съжаление в много общества тази чудесна дейност се счита за знак на ленивост. Въпреки това, ако искаш да вършиш всичко успешно, сиестата все пак не е лоша идея…

 • Когато леглото ви внезапно се окаже твърде тясно

  Когато леглото ви внезапно се окаже твърде тясно

  Ако спите на едно легло заедно със своя интимен партньор, то вашият сън със сигурност не е напълно спокоен, често е обезпокояван от определени фактори...

 • Сън за красота – мит или истина?

  Сън за красота – мит или истина?

  От дълго време се знае, че добрият сън е от жизнено важно значение за здравето и благополучието ни. Експертите много пъти са го доказали. Но дали сънят за красота е мит или реалност? Наистина ли сънят има благотворен ефект върху външния ти вид, теглото и други определения, под които разбираш красота?

   

Бюлетин

Най- актуални продукти, отстъпки и акции. Бъди винаги добре информиран!
 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече