Как да подобрите живота си като изберете от коя страна на леглото да спите?

Как да подобрите живота си като изберете от коя страна на леглото да спите?

Философията Far Away

 

Всички сме чували за обзавеждане според философията на Фън Шуй, нали? А чували ли сте за една друга философия? Философията Far Away?

Оказва се, че това е една доста хитра тактика, която мъжете в семейните двойки често прилагат, за да се отърват от досадните задължения и отговорности вкъщи. В тяхно оправдание ще кажем, че в повечето случаи го правят несъзнателно. А самата тактика е съвсем елементарна – просто си избираш страната на леглото, която е по-далеч от вратата на спалнята.

Тази стратегия е особено полезна за родителите. Или за да сме по-точни – за единия родител. Така е, защото на този, който е по-близо до вратата, се пада честта да става по-често, за да се занимава с децата, ако са разстроени, жадни, искат приказка и изобщо - имат нужда от вниманието на мама или тати.

Обикновено те го получават от единия родител и обикновено това е този, който е по-близо до вратата. Просто малчуганите търсят помощ от най-достъпния вариант. Затова, ако искате да се наслаждавате на по-спокоен сън по-време на брачното си съжителство, помислете добре коя страна от леглото си избирате!

Разбира се, съществуват и много други фактори, а и майчинските инстинкти на жената да обгрижва детето си съвсем не са за подценяване. Но със сигурност не е излишно да се възползвате от този малък трик. Още повече, че ако съответната позиция се пада от лявата страна на леглото, ще бъдете двойно облагодетелствани!

Според изследване, публикувано във вестник „Дейли експрес“, хората, които спят от лявата страна на леглото, са по-жизнерадостни, позитивни и щастливи. За разлика от спящите от дясната страна, те са споделили, че животът им се струва прекрасен! Те се справят и по-добре със стреса и натоварването на работа и освен това са много по-спокойни в кризисни моменти.

 

Интересни зависимости, нали?

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече