• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане
Sleep Test с Ана Пападопулу

Sleep Test с Ана Пападопулу

Много хора в действителност не знаят на какъв матрак ще се чувстват най-удобно. Някои предпочитат по-твърд, други – по-мек матрак. А какво се случва, ако сте двойка и имате различни нужди? Често с възрастта потребностите на тялото се променят. Когато избирате нов матрак, най-вероятно го изпробвате в магазина. Надяваме се, че го правите! Все пак ще спите доста години на него. И едва ли сменяте матрака си всяка година. Има и случаи, в които сте изпробвали матрака и сте го харесали, но след няколко нощи вкъщи, откривате, че сте направили ужасна грешка и той изобщо не е това, което сте очаквали. И тогава какво?

Ана Пападопулу - AiMemori Матрак
 
 
 

Изборът на добър матрак е изключително важно решение. Защото сънят играе основна роля за добро здраве. Пълноценният сън ни зарежда с енергия, позволява на мозъка ни да обработи натрупаната през деня информация. Влияе позитивно на нервната система - разтоварваме се от натрупания стрес. Подпомага имунната система. Възстановява тялото ни – кости, мускули и стави. Ускорява метаболизма.

Sleep Test с Ана Пападопулу
 
 
 

Представяме ти Слийп Теста на Dormeo с актрисата Ана Пападопулу. В трите видеа, ще откриеш искрените и неподправени реакции на чаровницата, по време на тестването на матраците Дормео. Виж избора на Ана и се запознай с основните правила при избор на матрак.

 

Вижте трите видеа от Sleep Test-а на Ана Пападопулу

Можеш да намериш всички матраци на Dormeo с 30 дни тест период, безплатна доставка, 0% лихва и 15 г. гаранция.

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече