• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

Здраве

 • Може ли подремването да бъде смъртоносно?

  Може ли подремването да бъде смъртоносно?

  Свърши всичката работа вкъщи, заведе децата при съседските, напазарува и сега е време за добре заслужения следобеден сън! Очакваш следобедния сън да те възстанови, но дали наистина ще стане така?

   

 • 10 начина да преборим махмурлука

  10 начина да преборим махмурлука

  През последните дни честичко ти се налага да празнуваш до късно с близките вкъщи, да излизаш с приятели и да стоиш по партита до зори. За съжаление, коледно-новогодишните празници са придружени с големи количества алкохол. Ефектът, познат като махмурлук, идва по-късно, на следващата сутрин.

 • 4 важни факта относно гъбичките

  4 важни факта относно гъбичките

  Гъбичната инфекция на ноктите може да бъде изключително неприятна. Тя не се пренася към други органи и не е смъртоносна, но е изключително неприятна, опърничава от естетическа гледна точка, а и има склонността да повтаря. Знаехте ли, че приблизително 12 процента от хората страдат от гъбични инфекции?

 • 5 причини да се смеем по-често

  5 причини да се смеем по-често

  Това е чудесен начин да си позитивен и да обогатиш средата си с красива усмивка. Усмихването ще подобри благосъстоянието и здравето ти, ще намали стреса и ще те направи по-привлекателен. Знаеш ли, че усмивката активира център в мозъка, отговарящ за „щастливите емоции“?

 • 6 начина, чрез които да останете без кофеин

  6 начина, чрез които да останете без кофеин

  Отново ли дойде моментът, в който сте пред компютъра и очите ви се затварят? Писна ли ви да гоните умората с кафе, а и преди време в новогодишните си пожелания не включихте ли и обещание да започнете да пиете по-малко кафе – особено от кафе машината в офиса ви?

 • 8 лесни начина да прогониш алергиите от дома си

  8 лесни начина да прогониш алергиите от дома си

  Ако имаш алергия, навярно си стоиш вкъщи колкото се може повече, но понякога и това не е достатъчно. Домът ти, обаче, също може да е огнище на алергии, затова е време да направиш нещо по въпроса! Ето 8 лесни начина, с които да прогониш алергените от дома си. Готов ли си за необходимите промени?

 • 9 стъпки към по-активен начин на живот

  9 стъпки към по-активен начин на живот

  Смятате, че можете да тренирате и да се заредите с енергия само във фитнес залите? Грешите! Днешният начин на живот е изключително изтощителен и не оставя никакво време за спортуване– но можем да направим много за тялото си и по време на ежедневните ни задължения и заниманияи да се заредим с допълнителна енергия, която ще ни бъде от полза.

 • Всичко за правилния и ефективен фитнес

  Всичко за правилния и ефективен фитнес

  Много начинаещи във фитнеса са объркани, защото не разполагат с достатъчно информация. Ако никога преди не сте се занимавали с това, посочените упражнения и броят на повторенията няма да означават нищо за вас. Ако вие също искате отговори на въпросите си, трябва да се запознаете със следната информация.

 • Алергиите съсипват нощния ти сън?

  Алергиите съсипват нощния ти сън?

  Кихане, въртене в леглото – сезонът на алергиите за вас е кошмар? През деня използваш лекарства, избягваш полена. Разсейват те различни дейности, но когато си легнеш и се опиташ да заспиш, не можеш. Как да се предпазиш от алергиите, които разбиват съня ти?

   

 • Белезите – ускорете излекуването им сами

  Белезите – ускорете излекуването им сами

  Образуването на белези е естествен процес на зарастване и възстановяване на кожата. Ако белегът е много видим, може да се отрази на самочувствието, но слава богу вече има ефикасни методи и продукти, които намаляват риска от образуването на трайни белези.

 • За или против кафето

  За или против кафето

  Със сигурност кафето е една от най-популярните напитки. Същевременно понякога чуваме от лекарите, че тази челна позиция сред предпочитаните храни има и негативно влияние върху здравето ни. Въпреки това, черната ароматна напитка има не само „тъмни страни”, но и положителни ефекти.

 • Две жизненоважни устройства за дома: йонизатори и овлажнители

  Две жизненоважни устройства за дома: йонизатори и овлажнители

  Зимата бавно настъпва, а това означава, че идва периодът, в който ще прекарваме по-голяма част от времето си в затворени помещения, където въздухът може да бъде десет пъти по-замърсен, отколкото навън.

 • Главоболието - как да справим с него

  Главоболието - как да справим с него

  Главоболието е един от най-често срещаните видове болка, тъй като всеки е страдал от него поне веднъж в живота си. Съществуват множество причини за този вид неприятна болка, която – когато не съществува някаква здравословна причина за нея– не е опасна. Можете да направите много, за да я предотвратите: прочетете как.

 • Зимно пречистване на организма

  Зимно пречистване на организма

  Замърсената природа, забързаният живот и недостигът на време за възстановяване хармоничното равновесие във функциите на организма се отразява не само на общото телесното състояние, но и психическото здраве.

 • Kоя част на деня за какво е най-подходяща

  Kоя част на деня за какво е най-подходяща

  Денят се дели на сутрин, следобед и вечер. Чувстваме се, а и се държим различно в различните части на деня. Идва момент когато сме изтощени и уморени и спешно се нуждаем да полегнем за кратка дрямка. Но има и моменти, когато сме изпълнени с енергия и сме хиперактивни.

 • Движението е здраве

  Движението е здраве

  По темата за отслабването има повече теории и практически съвети, отколкото за която и да е друга тема. Изследванията показват, че 90% от хората, които нямат конкретни проблеми лесно поддържат добра форма, ако се упражняват редовно. От друга страна 90% от тези, които не се...

 • Победи есенните настинки със 7 лесни стъпки

  Победи есенните настинки със 7 лесни стъпки

  Отново подсмърчаш? Е, не си единственият, защото есента е сезонът на настинките, което прави мрачните есенни дни още по-неприветливи. Не се страхувай – определено знаем как  да се предпазиш от грипа: ето 7 лесни стъпки, с които да го победиш. 

 • Здравословен и активен начин на живот за цялото семейство

  Здравословен и активен начин на живот за цялото семейство

  Повечето от вас със сигурност ще се съгласят - няма нищо по-хубаво от това да прекараш активно деня си или да бъдеш със семейството си. Защо тази есен не съчетаеш двете? Ето няколко съвета как да се погрижиш за здравето си, като същевременно бъдеш с хората, които обичаш най-много…

 • Видове храни за по-добро качество на кръвта

  Видове храни за по-добро качество на кръвта

  Какво трябва да ядете, за да вкарате тялото си във върхова форма? Подготвили сме кратък преглед на хранителните вещества, които ще доставят всички необходими елементи в тялото ви, за да направят кръвта ви с възможно най-добро качество.

 • Вкусни идеи за празнични ястия

  Вкусни идеи за празнични ястия

  Коледните празници са време за разглезване и хапване на сладко. Заради почивката, сигурно ще можещ да отделиш повече време за творчество в кухнята. Приготви любимите си сладкиши и ги поднеси на най-скъпите си хора. Подбрахме рецепти, от които непременно ще си харесаш нещо.

 • Наблюдавайте какво се случва в компанията

  Наблюдавайте какво се случва в компанията

  Бъдете готови за мрачни времена и се погрижете за сигурността на позицията си. Придържайте се към следните правила и бъдете подготвени за всичко. Както в бизнеса, така и във финансите.

 • В планината

  В планината

  Физическото натоварване е важна част от живота на всеки човек. Когато сме физически активни, ние знаем, че правим нещо добро за тялото си. Кожата ни се прочиства при потенето, изгарят се излишните мазнини, отслабваме, засилваме мускулатурата си и подобряваме стойката си. .

 • Да успееш в бизнеса

  Да успееш в бизнеса

  В света на бизнеса, да оцелееш означава да си сред най-добрите... Ученето през целия живот е точно това, което в момента се превръща в правилна формула за нарастване конкурентоспособността и успеха..

 • Kак да се погрижим за екологичното бъдеще?

  Kак да се погрижим за екологичното бъдеще?

  Да се грижим за собственото си здраве и така на планетата може да бъде интересно и забавно. Има множество начини, с които сега да допринесем за по-чиста околна среда и следователно по-приятно бъдеще. Въведете екологичното мислене във всекидневието си, всеки детайл е от значение.

 • Кажи не на кихането и подсмърчането!

  Кажи не на кихането и подсмърчането!

  Първите дни на пролетта носят много игриви слънчеви лъчи, добро настроение и естествено по-дълги дни – но също и причиняват проблеми за определени хора. Алергията към полена е сериозна и е източник на повечето проблеми през пролетните и първите летни месеци. И ти ли страдаш от този неприятен проблем? Следните съвети могат да ти помогнат значително да ограничиш подсмърчането и кихането. Струва си да опиташ.

   

 • Как да възпитаме един тийнейджър?

  Как да възпитаме един тийнейджър?

  Добре, трудните години, в които трябваше да ставате през нощта, да се справяте с всякакви детски болести, отсъствия от училище, скъпи детски градини както и първите учебни дни, са зад гърба ви. Изглежда, че вашето бебче се е превърнало в тийнейджър за една нощ и, ако си мислите, че вече сте намерили спокойствие, грешите!

 • Как да откажем цигарите?

  Как да откажем цигарите?

  Днес замисляхте ли се (за пореден път), че трябва да откажете цигарите? И за пореден път нямате смелост да започнете, просто защото не веднъж не успявахте? Тютюнопушенето безспорно е един от най-вредните навици, от които човек трудно успява да се откаже. Но това е, защото не сте отпивали някой от следните, малко по-нестандартни методи.

 • Как да оцелеете при корабокрушение

  Как да оцелеете при корабокрушение

  Бъдете „оцеляващи” и се запознайте с основните правила на оцеляване. Ако сте готови за приключение, вероятно искате да се отправите към далечните брегове на Африка, Гърция, Австралия ...

 • Как да се сдобиете с красив и безопасен тен

  Как да се сдобиете с красив и безопасен тен

  Много от нас се радват на слънцето и вероятно са му позволили да достигне до части от кожата, които са били скрити продължителен период от време. Така и трябва! Слънцето е важна част от нашия живот, а борбата между хубавия тен и аристократичната бяла кожа отново е на дневен ред.

 • Как да се справите с напрежението

  Как да се справите с напрежението

  Вече е почти невъзможно да си представим ежедневието без необходимостта да се справим с всички задължения и всички ангажименти, с натоварения график и постоянното напрежение, които наистина не можем да понасяме.

 • Каляване със спорт

  Каляване със спорт

  Научно доказано е, че спорта усилва имунната ни система. Но дали влияе и на характера ни? Как трябва да се облечем, ако тичаме навън през зимата? Какво означава редовната тренировка? Добре ли е да тренираме, когато сме настинали?

 • Карайте колело и в лошо време

  Карайте колело и в лошо време

  Колоезденето е спорт с много положителен ефект върху тялото и ума, защото редовната физическа активност е полезна за здравето и спомага за предотвратяване на хроничните заболявания - сърдечносъдови и белодробни заболявания, диабет, остеопороза и заболявания на двигателния апарат, рак, депресия, затлъстяване и много други.

 • Когато тема на разговор станат парите

  Когато тема на разговор станат парите

  Мъже, жени и пари– как да избягвате недоразуменията? Говоренето за пари често е сложно, ако не и дразнещо. Парите могат да разрушат приятелства и бизнес взаимоотношения. Дори увеличаващият се брой на разводите и разбитите връзки завършват с недоразумения по отношение на парите.

 • Поддържайте добра форма с велосипед

  Поддържайте добра форма с велосипед

  Колоезденето е спорт с положителен ефект върху тялото и ума. Редовната физическа активност е полезна за здравето и спомага за предотвратяване на хроничните заболявания...

 • Когато сте прекалили с алкохола...

  Когато сте прекалили с алкохола...

  Светлината ви дразни, всеки звук е два пъти по-ужасен и цяла сутрин се чувствате зле? Както вече сте разбрали, не сте болен, поне не според традиционния смисъл на думата...

 • Митове и истини за сенната хрема

  Митове и истини за сенната хрема

  Ако през целия живот си имал сенна хрема, със сигурност си получил многобройни съвети и поучения от страдащите си събратя, доктори, както и онези, които не знаят нищо съществено за това. Някои съвети са страшно логични, а други не толкова много. Някои са изключително странни, което не означава, че не са полезни. Затова, какво е истина и какво e просто мит?

 • Най-опасните спорт дисциплини

  Най-опасните спорт дисциплини

  Всички знаем, че спортът е важна част от живота на човека. Някои хора спортуват, за да отслабнат, други обичат да спортуват, а трети просто търсят тръпка и адреналин в спорта.

 • 11 неща, които не знаете за настинките

  11 неща, които не знаете за настинките

  Въпреки факта, че вероятно кихате, носът ви тече и се чувствате отпаднали поне веднъж в годината, и въпреки че си мислите, че знаете всичко за настинките – помислете пак! Прочетете следните 11 интересни факта относно обикновената настинка, които вероятно не сте знаели преди. Сигурни сме, че те ще ви помогнат да се отървете от тази неприятна компания през по-студените дни от годината!

   

 • Нещата, които не бива да казвате..

  Нещата, които не бива да казвате..

  Някой хора имат истински вроден талант при воденето на разговор, докато останалите трябва се учат как да го правят. Oбщото между тях е че те сa наясно с факта, че е по добре да прехапеш език отколкото да кажеш нещо глупаво...

 • Как да се отървем от опасните алергени в спалнята?

  Как да се отървем от опасните алергени в спалнята?

  Алергиите и проблемите със съня се причиняват от различни алергени като прах, акари и плесен. През нощта те могат да причинят кашлица, запушен нос, навлажнени очи, сърбеж, възпаление на очите или носната кухина. Все неща, пречещи на твоя сън и този на семейството ти. Лошият сън е причина за изтощение, непродуктивност и раздразнителност през деня, което се отразява на качеството ти на живот.

 • Правят ли ви цигарите щастливи?

  Правят ли ви цигарите щастливи?

  И вие ли се чувствате по-добре незабавно след като запалите цигара? Смятате ли, че пушенето ви помага да се чувствате по-добре? Нови проучвания сочат, че хората са по-щастливи след като спрат да пушат. Затова спрете да пушите, ако искате да се почувствате по-добре.

 • Психическо насилие на работното място

  Психическо насилие на работното място

  Психическото насилие над служител може да се извършва от колега, началник, а и в редки случаи от колеги на по-нисък пост от жертвата.

 • Силата на оптимизма и позитивното мислене

  Силата на оптимизма и позитивното мислене

  Позитивното мислене е психическа нагласа и светоусещане, което винаги води до успехи и личностно израстване. Позитивното съзнание ви носи щастие, радост, здраве и успешен резултат във всяка една ситуация.

 • Уикенд – превключете на парти вълна!

  Уикенд – превключете на парти вълна!

  Започнете от петък в 17 часа. Когато се приберете от работа, веднага се преоблечете и хапнете нещо леко. После облечете спортния си екип и излезте да тичате за поне 30 минути.

 • Фобия от обвързване

  Фобия от обвързване

  Фобията е страх от нещо. Този страх е толкова голям, че засегнатият човек не може да го потисне, защото страхът е твърде силен. Съществуват различни видове фобия, но напоследък има един конкретен вид фобия, за който може да сте чували доста– фобия от обвързване. Ако свържем значението на двете думи, получаваме страх от обвързване. Какво точно означава това?

 • Януарско разглезване

  Януарско разглезване

  Януари, Нова година, нови решения, ново начало… Повечето решения са много подобни; диета, редовна тренировка, учене, здравословна храна, повече ред у дома…Винаги се сблъскваме с проблемите, които ни отчайват всяка година, защото мислим, че няма друг начин, по който да живеем. Дали това е така? Следването на правилния съвет, малките стъпки, упорството, куража и решителността могат да постигнат всичко!

Бюлетин

Най- актуални продукти, отстъпки и акции. Бъди винаги добре информиран!
 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече