Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане
Защо възглавницата е дар за добрия сън

Защо възглавницата е дар за добрия сън

Здравословна диета е необходима за доброто здраве, но добрият сън е още по-важен. А той е невъзможен без удобна възглавница. 

Отдели малко време, за да помислиш как да подобриш живота си с една малка инвестиция. Такива дарове са по-ценни и от цяла кошница, пълна със здраве!

Под кошница здраве имаме предвид пълна с плодове, които са богати на витамини. Здравословна диета е необходима за доброто здраве, но добрият сън е още по-важен. А той е невъзможен без удобна възглавница. Възглавницата е единствена от аксесоарите за сън, която може да се сменя по-често. Всяка нощ, тя се мокри от потта ни, ние рядко я перем, скоро тя хлътва и става развъдник на акари и бактерии. Освен това, става изключително неудобна за врата ти. 

Трябва да сменяш възглавницата си на всеки пет години.

Най-добрият избор са възглавници, които могат да се перат или пък са направени от материали, които не привличат акари и не позволяват развитието на бактерии. Сребърните фибри в горния слой на възглавницата имат благоприятно влияние върху кожата, защото улесняват процеса на оздравяване и запазват хигиената на възглавницата години наред.

Каква е правилната позиция в леглото?

Когато си легнем, вратът ни трябва да е изправен и паралелен към матрака. Това не е лесно за постигане, заради контурите на телата ни. Точно затова са създадени анатомичните възглавници. Те са проектирани така, че вратът да е в перфектна позиция спрямо гръбнака, независимо от позицията, в която сме решили да спим. Пяната Екосел® е идеалният материал за производството на анатомични възглавници, защото е много твърда и еластична. Ядрото, направено от Екосел® често е обвито със слой мемори пяна, която е много мека на допир. По отношение на издръжливостта и мекотата, дори днешните традиционни възглавници могат да се нагласят според нуждите на конкретния потребител. Пълнежът може да бъде отстраняван или добавян, за да направим тест доколко ще ни е удобна възглавницата. Ако предпочитанията или навиците ни се променят, можем да продължим да използваме същата възглавница, като само я адаптираме към изискванията си.

Да спиш хубаво всяка нощ е най-добрият дар, който можеш да получиш!

Всички се нуждаем от добър сън всяка нощ, за да презареждаме енергията си. Затова да направиш подарък възглавница е идеалният и най-практичният подарък, който можеш да направиш на всеки.

Същото се отнася и за завивките. Най-добрият избор е двойна завивка, състояща се от две отделни части, едната от които е по-дебела и топла –за зимните месеци, а другата по-тънка, която да използваш през летните нощи.

Други полезни за съня неща са матрачните протектори, които ще подобрят качеството на матрака ти. Най-добрите протектори са направени от мемори пяна Екосел® и сребърни фибри, които оказват добра опора на тялото и защитават кожата ти.

Всички тези подаръци започваш да използваш веднага щом ги получиш и ще продължиш да ги използваш дълги години, затова ги купи за себе си и за хората, които обичаш.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ